Semester i egen villa i Italien

Om du är en av dem som brinnande söker efter en självständig, oberoende och privat semester i Italien, där du befinner dig långt bort från alla typer av regler, tillrättavisningar och turister (som alla springer ikapp till poolen så snart solen generöst delar med sig av sina värmande strålar), så behöver du inte leta längre. Du har nämligen nu möjlighet att bo i en alldeles egen villa på din semester i Italien, där värdarna står till din och dina medresenärers tjänst, och där frukostbuffén är upp till din egen kreativitet i köket – ditt alldeles egna kök vill säga…

Privatliv och avslappning till rimligt pris

Men nu kanske du frågar dig själv, om du faktiskt har råd att vara herre på täppan i ditt eget, personliga, italienska palats, när du ser alla fördelar vid att bo i en egen villa på resan till Italien. Svaret är, ja – det tror jag faktiskt du har. Även om fördelarna med att bo i en egen villa, som t.ex. privatliv och avslappning, kan komma till ett högt pris, så finns det faktiskt platser där du kan få dessa lyxiga varorna till en rimlig peng. Om antalet resenärer motsvarar villans kapacitet, är det faktiskt ingen större skillnad på att bo i en egen vill på semestern, som att t.ex. bo på ett semestercenter eller i ett lägenhetskomplex. I jämförelse med ett semesterkomplex eller liknande, får du bara mer för pengarna genom att bo i en villa – om målet är att undvika det mer turistiga Italien på din resa.

Det vidunderlige landskab og den fantastiske udsigt fra La Vecchia Sassa i Chianti vindistrikt
Det vidunderliga landskapet och den fantastiska utsikten från La Vecchia Sassa i Chianti vindistrikt
Il Ragoncino ligger på en bakketop i de smukke bakker omkring Volterra, også i Cianti-distriktet
Il Ragoncino ligger på en backtopp i det vackra kullarna runt Volterra, även detta i Chianti-distriktet.

Då villorna är många i Italien, kan det bli ett lyxproblem att välja vilken villa som passar bäst till semestern – men oavsett vad valet faller på, kommer det att finnas en lyxlösning på lyxproblemet.

På din semester till Italien, kan du genom en vistelse i en av alla villor längs kusten och stranden, låta havsbrisen smeka din kind, låta vattnet svalka dig på de varma dagarna under de heta sommarmånaderna, och låte den gyllene sanden begrava dina tår i kittlande och avslappnande förnimmelser.

Förtrollande natur och historiska villor

Om du istället föredrar exotiska omgivningar i ett varmt klimat, hittar du inte bättre villor än dem på öarna Sicilien och Sardinien, eller de som ligger inbäddade i Amalfikustens förtrollande natur där du garanteras varma temperaturer, spektakulära utsikter och imponerande villor – vilket tillsammans bidrar till att ge dig en avslappnande och omväxlande semester.

Utöver dessa villamöjligheter, kan du som något extraordinärt resa tillbaka till historien och inkvartera dig i en av alla historiska villor som byggdes för mer än hundra år sedan. Villor, som dessa kan du bland annat hitta i Veneto och Toscana – och på många andra platser.

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
, ,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer