Samonas Traditional Villas – unika semesterlägenheter på Kreta

Samonas Traditional Village, Kreta
Samonas Traditional Village, Kreta

Hideaways hälsar dig välkommen till en oas på Kreta, som inte kan jämföras med någon annan plats i Grekland.

Besöket på semesterlägenheterna Samonas, kommer jag alltid att komma ihåg som det var igår – inget tvivel om saken. Ett intryck som varar, och jag kommer faktiskt ihåg så många detaljer att det skulle bli ett långt inlägg om jag skulle nämna alla. Samonas är enastående och det är framförallt tack vare en person: Constaninos! Denna eldsjäl har fått så mycket positiv feedback från sina gäster, att det konstant är fullt hus i dessa härliga semesterbostäder på Kreta. Med andra ord – boka ditt besök i tid!

Terrasse på Samanos Traditional Village, Kreta
Terrass på Samanos Traditional Village, Kreta

Läs mer om semesterlägenheterna Samonas Traditional Village på vår hemsida.

Resor till Kreta

Hideaways är specialister på resor till Kreta i Grekland, där du bor på handplockade hotell och semesterbostäder. I sökmotorn på vår sida kan du se priser på paketresor till Kreta, där det ingår flyg, uppehälle på hotell eller i semesterlägenhet samt eventuellt bilhyra – men du kan också välja att endast boka ditt boende via Hideaways.

Se alla resor till Kreta med Hideaways här

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer