På jakt efter gömställen i Umbrien i Italien

Umbrien landskap
Umbriens vackra landskap gör att du vill köra ut på många turer och upptäcka alla färger - på sommaren såsom på hösten.

Vår kollega Marie har återigen varit iväg på äventyr. Denna gång gick hennes resa till Italien – närmare bestämt till den vackra, backiga regionen Umbrien dit hon åkte för att hitta hotell och gömställen som tillfredsställer de höga kraven på charm, komfort, läge och service som vi på Hideaways ställer. Allt till ett pris som inte spränger din resebudget i bitar.

På Hideaways värdesätter vi att lära känna hotellen innan vi skickar våra semestergäster till våra olika destinationer i södra Europa och Thailand. Att hotellet är något unikt, är en del av kärnan i de resor vi erbjuder – och vi känner väl till våra gästers önskningar. Därför kan du vara säker på, att våra kollegor vet precis vad de ska leta efter, när de reser ut för att handplocka hotell till dig och ditt resesällskap.

Här nedan kan du se några av de härliga bilder Maria kom hem med efter sin resa till Umbrien. Läs texten under bilderna och dröm dig bort till det karaktärsfulla hotell hon hittade i en av Italiens vackraste regioner.

Mellem de smukke bakker i Umbrien ligger Gallano Resort. Rejs til det idylliske Umbrien med Hideaways. Foto: Hideaways
Här på trevliga Gallano Resort, mellan de umbriska backarna, har vår kollega Marie nyligen haft nöjet att göra ett besök. När vi väljer våra hotell, lägger vi stor vikt på att både utomhusområdena och inomhusmiljöerna är behagliga och autentiska. Det är inte svårt att förstå, varför Marie föll för denna gård, med gröna dörrar och en den vackra krukan i förgrunden. Här märker man att man befinner sig i Italien – njut av en god kopp italienskt kaffe i skuggan på en varm dag.
Rejs til autentiske omgivelser i det landlige Umbrien. Her kan din bil blive uventet stoppet af en flok får på vejen. Foto: Hideaways
Umbrien kännetecknas av vackra backar och en lantlig idyll. Här får du kanske testa ditt tålamod, då du måste stanna bilen på landsvägen och släppa fram en stor flock får som ska ta sig från punkt A till punkt B. Marie är lyckligtvis tålmodig, och tog lugnt upp kameran medan hon väntade på fåren.
Stuen på det charmerende Gallano Resort i Umbrien, Italien. Her kan du holde ferie i landlige omgivelser. Foto: Hideaways
Det härliga vardagsrummet på Gallano Resort, där man har pyntat med vackra blommor. Det rustika valvet som är ingång till köket tillför extra charm. En avslappnande stund här, innan det är dags att utforska de natursköna omgivningarna, ger ny energi.
Charmerende udendørsmiljø med borde og stole i Umbrien, hvor vores kollega er på rejse. Foto: Hideaways
Sydeuropeisk charm! Då råa murarna ger en härlig kontrast till de fina caféstolarna och bordet. Här kan man lätt komma ner i semestertempo, tror du inte det? Marie älskade i alla fall platsen!

Läs mer om resor till Umbrien med Hideaways här

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer