Lyxig semester i Porto, på enastående Hotel Infante Sagres

Hotel Infante Sagres
Hotel Infante Sagres

De flesta tänker nog först och främst på Lissabon, när de hör orden Portugal och storstad i samma mening. Men har du någonsin övervägt en semester i portvinens hemstad, pittoreska Porto i norr? Staden står i alla fall på min lista över städer jag mycket gärna vill besöka. Min kollega, Karen, har haft turen att ha vägarna förbi Porto, och där hittade hon ett enastående, litet lyxhotell, Hotel Infante Sagres.

Mitt i Portos historiska område

Här bor du mitt i Portos historiska område, några få steg från del del som finns med på UNESCOs världsarvslista. Efter en dag full med sightseeing, kan du njuta av total avslappning i hotellets SPA. Och hur låter det att avsluta dagen på den härliga innergården, med ett gott glas portvin, eller en läcker middag i hotellets restaurang, Boca do Lovo (“Vargens mun”). Inte helt fel, om du frågar mig.

Läs Karens personliga beskrivning av Hotel Infante Sagres i Porto här

Den flotte reception på Hotel Infante Sagres i Porto. Foto: Hideaways
Redan när du träder in i receptionen, ser du snabbt att hotellet står för exklusivitet, stil, skönhet och estetik. 
Morgenmaden spiser du i den stilfulde restaurant, når du holder ferie på Hotel Infante Sagres i Porto. Foto: Hideaways
På denna stilfulla restaurang njuter du av dina måltider, när du håller din semester på Infante Sagres. Inte en dålig plats att äta sin frukost på… 
I SPA-afdelingen på Hotel Infante Sagres kan du sætte prikken over i'et med hensyn til afslapningen på din ferie. Ren luksus. Foto: Hideaways
Vad var det jag skrev här ovan? Skönhet och estetik? Det stämmer helt och hållet. Hotellets SPA är det perfekta stället att skämma bort sig själv, och det är uppkallat efter Angkor Wat, det berömda templet i djungeln i Cambodia. 
Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie

Därför älskar jag mat och vin från Italien så mycket

Jag älskar mat! Och jag älskar mat från Italien. Även om jag...
Läs mer