Lyx för en spottstyver!

Lyx för en spottstyver! Är denna tes egentligen en paradox, eller är det verkligen möjligt att bo som en greve utan att spendera hela årsbudgeten? Nej… det kan väl inte vara rimligt?!

Men jo – det är helt sant. Hotel Villa Roncuzzi har fördelen att det ligger i ett så oupptäckt område, vilket gör att även den mest tomma plånbok har privilegiet att kunna njuta av en fantastisk semester här.

Otroliga utflyktsmöjligheter

Det bör dock inte på något sätt vara avskräckande att området ligger avsides, för det är långt ifrån brist på skönheter. En kort bilresa iväg hittar du allt ifrån den kulturella staden Ravenna (ca 12 km), med dess stämningsfulla stadsliv och UNESCO-skyddade mosaiker, Adriatiska havets breda sandstränder (20 km) och en av Italiens största nöjesparker Mirabilandia (ca 20 km) som är kul för hela familjen. Eller vad sägs om en dagsutflykt till den större staden Bologna (65 km)?

Suite på Hotel Villa Roncuzzi
Den extravaganta och färgstarka Suite Falco Pescatore på Hotel Villa Roncuzzi

När du anländer till Hotel Villa Roncuzzi, upptäcker du att det inte är så lite du får med i paketet: konst och design, historisk miljö, mysiga rum med massor av detaljer och nyanser, inspirerande frukost och ett exklusivt poolområde.

Frågor om Hotel Villa Roncuzzi?

Du kan läsa mer om Hotel Villa Roncuzzi och hitta information om anläggningen, priser, rummen, recensioner, kartor över området och se fler bilder här.

Om du har frågor om hotellet Hotel Villa Roncuzzi, då kan du ringa någon av våra experter på 040 60 60 499 eller skriv en förfrågan till oss här.

Facaden på Hotel Villa Roncuzzi
Fasaden på Hotel Villa Roncuzzi

Om veckans semesterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av Escapeaways semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.
Taggar från artikeln
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer