Linos favoritvillor i Toscana

Är du på jakt efter en villa till din semester i Toscana? Vår kollega Lino tipsar här om tre olika semestervillor i Toscana som han gärna vill rekommendera dig.

1. Casa Bella i Torrita di Siena

Huset i sig är i ganska genomsnittlig standard, men läget är toppen: enastående vacker utsikt 360 grader runt över det mest fantastiska toscanska lanskapet, och de enda ljud du hör kommer från naturen.

Läs mer om Casa Bella i Torrita di Siena på vår sida.

Casa Bella i Torrita di Siena

2. Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino

Huset är både stort och välhållet – det samma gäller trädgården – och så är det endast 15 minuters promenad till en riktigt trevlig stad med bra resturanger.

Läs mer om Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino på vår sida.

 Villa degli Olivi i Castiglion Fiorentino

3. Il Poggiolo i Monte San Savino

Huset är enkelt inrett på ett autentiskt, italienskt vis – med andra ord är det inte något speciellt, men du bor i en härlig stad med få turister och god stämning – och så finns det både pool och tennisbana.

Läs mer om Il Poggiolo i Monte San Savino på vår sida.

Il Poggiolo i Monte San Savino

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer