Lantställe med naturscenarier, svängrum och stor pool

Många faktorer ska upp i en högra enhet, när semester till Italien ska planeras. Flygtransporten ska helst fungera smidigt och gå direkt och snabbt till semesterboende. Därutöver ska semesterstället också leva upp till en rad krav från både stora och små. Många vuxna kan ofta tänka sig ett “oupptäckt” ställe, medan barnen är glada så länge det finns en pool, lekaktiviteter och en massa plats för lek.

Relais Villa d’Assio, som ligger endast 100 km från Rom, och på gränsen till Italiens gröna hjärta Umbrien, kan sägas leva upp till många av dessa kräsna krav många ställer på en vällyckad Italiensemester: ett landskapsmässigt Paradis utan trängsel och oljud – som endast bryts av den enorma poolens blå färger.

Landskab omkring Relais Villa d´Assio
Landskapet runt Relais Villa d´Assio…

Detta helrenoverade semesterställe har också en styrka i att det kan erbjuda olika typer av övernattningsmöjligheter:

Den kräsna och designälskande typen kommer otvivelaktigt välja en av de två sviterna som ligger i lugna omgivningar lide bort från hotellets centrala delar: antingen den gröna Suite Prato eller den röda Suite Fuoco. Här hittar du integritet, skarpa färger, lyx och design.

Alternativt kan du i den centrala delen välja att bo i ett dubbelrum (standard och superior, eller utan utsikt över landskapet) och således vara närmare allt: poolen, restaurangen, sportaktiviteter, reception och gemensamma områden.

Værelse på Relais Villa d´Assio
Ett av rummen på Relais Villa d’Assio

Den sista lösningen är till familjer som gärna vill smaka på lite lyx, men som fortfarande ska hålla sig inom en fast semesterbudget. Familjerummen Casale är då ideella. De ligger lite för sig själv, och har både sovrum och vardagsrum… och så är frukosten på hotellet också inkluderad.

Vill du veta mer om semesterbostaden Relais Villa d’Assio?

Då kan du läsa mer om ställets faciliteter, priser, rum, utflyktsmöjligheter och recensioner med mera på vår sida.

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer