Kombinera exklusiv stil med storslagna naturupplevelser

De flesta av oss vill nog vara mer än bara ett nummer i mängden – det gäller också, när vi är på semester. Därför är vi många, som söker något personligt – något med själ – när vi ska ut och resa. Vi är inte alltid nöjda med ett standardiserat hotell, där vi riskerar att glömmas bort i massorna…

Villa I Poggioli består av fyra nyinredda semesterlägenheter på den Italienska Rivieran – i närheten av den världskända nationalparken Le Cinque Terre. Här har man siktat på den personliga, icke-standardiserade versionen, när det kommer till helhetskänsla och inredning. Och det går inte att peka på värdskapet, även om gästernas behov av privatliv respekteras till fullo. Känslan för detaljer, och den personliga touchen i uttryck och inredning, får snabbt gästerna att känna sig särskilt utvalda.

Men varför är det viktigt, att semestern görs personlig – och vad innebär det egentligen? Sett med mina egna ögon, innebär det, att gäster känner sig välkommen och väl bemött. Att semestern skiljer sig, på ett minnesvärt sätt, från andra semestrar, genom att man har gjort något extra för att alla känner sig som hemma på en främmande plats. Att vara långt hemifrån och samtidigt känns sig mitt i prick. Det personliga, kan vara at resmålet och/eller semesterbostaden känns skräddarsydd eller särskilt utvald – ja, nästan som skapad med dig i tankarna. Det personliga betyder också att det finns goda historier att berätta nära du återigen vänder hem till familjen och vännerna.

Fra etværelseslejligheden Aria
Studiolägenheten Aria
Balkonen til treværelseslejligheden Armonia
Balkongen till trerumslägenheten Armonia
Fra treværelseslejligheden Armonia
Vardagsrum i trerumslägenheten Armonia

Villa I Poggioli ger dig denna känsla! De fyra lägenheterna har alla sin personliga stil, med lokala antikviteter, genomtänkte färgsammansättningar, bekväma faciliteter i inredningen och en genomgående exklusiv och romantisk touch. De fyra lägenheterna har alla sina styrkor: Allegretto är kanske den mest intressanta på grund av den stora, privata solterrassen. Armonia har balkong och ett toppmodernt kök, medan Aria är en rymlig och romantisk lägenhet för två. Och slutligen har vi Brio, som är lite vågad i inredningen…

Inom cirka 1 km, ligger landsorten Bocca di Magras lustbåtshamn, tre restauranger, en köpman, glassbar och en sandstrand.

Vill du veta mer om Villa I Poggioli?

Då ska du besöka vår sida om semesterlägenheterna här, där du bland annat kan se priser, omdömen från våra gäster, läsa om faciliteter och se vilka utflyktsmöjligheter som ligger i närheten.

Om veckans semesterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av Escapeaways semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.
Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer