Jag blir glad, varje gång jag tänker på Hotel Su Gologone

Jag tröttnar aldrig på Sardinien, ön som är en av mina absoluta favoritdestinationer – och säg någon, som kan undvika att charmas av det kristallklara vattnet, de vita sandstränderna och den läckra maten. Inte jag i alla fall, och när jag drömmer mig bort till “Europas Karibien”, så är det ofta tankarna går till Hotel Su Gologone.

Nu kanske du blir nyfiken på, varför jag tänker på just detta hotell bland alla de hotell vi har i vår stora katalog, men svaret är ganska enkelt: det är enastående! Här talar vi om ett unikt och legendariskt ställe, som ligger som en färgklick med sin skönhet och frodighet, precis vid foten av berget Supramonte.

Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologone bjuder på massor av välmående…
Hotel Su Gologone
Inredningen på Hotel Su Gologone är enkel, men stilfull
Hotel Su Gologone
Lugn och ro, klar luft, skönhet och massor av möjligheter till avslappning i en unik miljö.
Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologones poolområde i kvällstid, vackert omgiven av bergen

Jag har sett otaliga hotell genom åren, men sanningen är att det för mig inte finns något som skiljer sig från mängden så mycket som just detta hotell; och jag blir alltid glad varje gång jag tänker på Hotel Su Gologone. Hotellet är inte bara fascinerande och vackert, men också familjärt, och är omöjligt att kämpa emot den behagliga och lindrande atmosfären som råder i luften på denna plats.

Innan Su Gologone blev ett hotell, var det en restaurang, vilket innebär att tillagningen av mat och dryck är något som har extra hög prioritet på hotellet – till allas glädje. Några sträcker sig så långt till att påstå att det är Sardiniens bästa restaurang!

Så, som avslutning vill jag gärna rekommendera Hotel Su Gologone till alla er, som är på utkik efter en unik upplevelse, där även självaste smaklökarna löper amok.

Vill du läsa mer om Hotel Su Gologone?

Då kan du besöka vår sida om hotellet här, där du kan läsa om hotellets priser, faciliteter, omdömen och mycket, mycket mer. Du kan också ringa till os på 040 60 60 499, eller skriva till oss här, om du har några frågor.

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Varsågod: Liguriskt sagoland med berg, utsikt och strand!

De flesta har vant sig vid att behöva tumma på några av...
Läs mer