Hotel Torre di Cala Piccola – semester vid kusten i Toscana

Hotel Torre di Cala Piccola
Hotel Torre di Cala Piccola med det gamla spanska försvarstornet.

Är du på jakt efter ett äkta hideaways på den toscanska kusten, är Hotel Torre di Cala Piccola ett bra alternativ. Hotellet, som ligger 100 meter över havet, är uppbyggt runt ett gammalt spanskt utkikstorn från 1400-talet. Tack vare hotellets läge kan du njuta av en otroligt vacker utsikt över havet, och se hela vägen till Giblio och Giannutri.

Swimmingpool-Hotel-Torre-di-Cala-Piccola-Toscana-Italien
Njut av utsikten från poolen, medan du dricker ett gott glas vitt vin i hotellets bar.

Hotellets rum ligger i flera olika byggnader längs klippkanterna, ochd e 49 rummen har alla en vidunderlig utsikt över havet. Rummen är alla vackert inredda i toscansk stil, och har aircondition, TV, eget badrum och mycket, mycket mer.

Værelse-Hotel-Torre-di-Cala-Piccola-Toscana-Italien
Rummen på Hotel Torre di Cala Piccola är ljusa och rymliga.

Hotel Torre di Cala Piccola erbjuder också ett härligt SPA, där du kan boka olika typer av behandlingar. Därutöver har hotellet också en trevlig restaurang, där du blir serverad läcker toscansk mat och goda viner. Prisnivån för maten ligger lite i den högre änden, men du kan eventuellt också ta bilen och köra iväg för att hitta en annan restaurang i närheten.

Likaså finns det goda badstränder inom köravstånd, om du inte nöjer dig med hotellets pool och den lilla klippbukten som ligger nedanför.

Läs mer om Hotel Torre du Cala Piccola här

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Mikkel H.

Gastronomi i Portugal

Portugisisk mat är utsökt och varierad, och landet bjuder på många lokala...
Läs mer