Relais la Tenuta del Gallo – semester med medeltida atmosfär

Relais la Tenuta del Gallo
Relais la Tenuta del Gallo har endast 9 rum, då stället kommer aldrig kännas trångt...

Relais la Tenuta del Gallo sträcker sig över en area på cirka 1000 kvadratmeter, och består av bondgårdar byggda i sten, som härstammar från 1600-talet. Bondgårdarna har sedan dess renoverats, men man har behållit den klassiska stilen med antika målningar, möbler och detaljer som ädla gardiner, dekorerade tak, en stor öppen spis i loungen, antika dörrar med orignial-lås, och inte att förglömma: de vackra terrakottagolven. Hotellet ligger nära Todi i Umbrien i centrala Italien.

Hotel Tenuta del Gallo have
I hotellets trädgård ryms harmoni, lugn och ro.

Relais la Tenuta del Gallo har också en restaurang/matsal, verandor, ett bibliotek med wifi, lounge, bar och en vinkällare med 3.200 vidunderliga viner från den lokala omnejden. Utsidan presenterar en fläckfri italiensk trädgård med doftande blommor, ekar och kastanjeträd, samt en vacker sjö.

Gallo junior suite
Rummen är inredda i antik stil.

Rummen på Relais la Tenuta del Gallo är alla vackert inredda och är försedda med jacuzzi, satellit-TV, CD- och DVD-spelare (på förfrågan), telefon, minibar, kassaskåp och självstyrd aircondition och värme. Varje rum är unikt och elegant inrett med antika möbler, antika konstverk, himmelsäng och dyrbara gardiner – och så är det kostnadsfritt wifi i de flesta rum.

Hotel Tenuta del Gallo pool
Spendera en avslappnande dag vid hotellets härliga pool.

Suiterna är därutöver utrustade med en terrass – rum som är belägna i tornet har balkong med en veranda, och rummen i huset har privata terrasser. I hotellets trädgård hittar du också en pool, där du kan ta ett, två eller flera uppfriskande dopp.

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer