Hotel Su Gologone – ett boutique-hotell i hjärtat av Sardinien

Gologone pool
Poolen på Hotel Su Gologone på Sardinien.

Hotel Su Gologone ligger i hjärtat av Sardinien, vid Supramonte. Hotellet, som är en gammal bondgård, har otroligt mycket charm och ligger omgivet av vackra vinfält och olivlundar, där luften doftar av myrten och rosmarin.

Gologone værelse
Rummen på Su Gologone är konstnärligt inredda i massor av färg.

Hotellet är ett romantiskt gömställe och rummen är alla inredda med antika möbler, sardiska textiler, vackra tavlor och keramik från öns konstnärer. De flesta rum har en balkong med en vidunderlig utsikt, och antingen badkar inomhus eller utomhus. Därutöver erbjuder hotellet också en pool, som du fritt kan nyttja.

Su Gologone mad
Su Gologone var ursprungligen en restaurang, och än idag serveras den traditionella sardiska maten på hotellets restaurang – som är känd som en av de bästa på hela Sardininen…

Hotellets restaurang är inredd i romantisk stil, med levande ljus. I restaurangen kommer du att bjudas på läcker mat, lagad på det vidunderliga lokala råvarorna, och inte minst få smaka på det lokala vinet.

Udsigt Su Gologone
Hotellet har ett naturskönt läge.

Området runt Hotel Su Gologone, anses vara ett Paradis för vandrare. De många stigarna leder dig genom lugna sluttningar, eller svindlande klipor – och hotellet utgör en perfekt bas för en kulturresa då det ligger nära många andra sevärdheter.

Läs mer om hur du kan spendera semestern på Hotel Su Gologone här

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer