Hotel Quinta Mirabela – ett äkta hideaway nära Funchal på Madeira

Hotel Quinta Mirabela
På Quinta Mirabela bor du med havsutsikt och nära Funchal.

Hotel Quinta Mirabelas ursprungliga byggnad kan dateras tillbaka till 1888, och är idag omgjord till ett litet lyxigt hotell, beläget nära Funchal. Hotellet erbjuder stor komfort och alla moderna bekvämligheter, samt ett läge, som gör det idealt som bas för en semester på Madeira.

24 rum med vacker utsikt

Hotel Quinta Mirabela har 24 rum, däribland juniorsuiter, som alla vänder mot söder och har en vacker utsikt över bukten i Funchal. Rummen är utrustade med badrum i marmor, med badkar/bubbelbad, vask och toalett. Därutöver finns hårfön, aircondition, minibar, telefon, kabel-TV och internetförbindelse.

Udsigt fra Hotel Quinta Mirabela
Utsikt från Hotel Quinta Mirabela
Værelse Hotel Quinta Mirabela
Rummen är inredda med rena linjer och goda faciliteter

Hotellet har också en elegant restaurang som bjuder på läckra rätter både från Madeira och internationellt. Vill du slappna av, kan Hotel Quinta Mirabela erbjuda en pool, bastu, jacuzzi och turkiskt bad. Reser du med barn, finns en barnavdelning i källaren, med spel, böcker och plats till lek.

Hotel Quinta Mirabela är ett äkta hideaway och det ideala valet för dig som gärna vill bo nära Funchal, men likväl lite tillbakadraget. Här kan du låta många timmar passera, bara genom att njuta av utsikten över staden från terrassen, pool-området eller balkongen på taket.

Läs mer om Hotel Quinta Mirabela här

Taggar från artikeln
, ,
Mer av Michael Nielsen

Navigli: Milanos konstnärliga vattenhål

Genom Rom rinner Tibern. Turin har sin Po. I Florens flyter Arno...
Läs mer