Hotel Quinta das Lagrimas – gammalt och nytt i vacker förening

Facade-Quinta-das-Lagrimas-Portugal-Hideaways
Quinta das Lagrimas i centrala Portugal hälsar dig välkommen till ett traditionellt hotell med modern touch.

Vid Coimbra i centrala Portugal, ligger ett litet trevligt hotell med massor av själv och karaktär: Hotel Quinta das Lagrimas. Hotellet, som ligger i utkanten av staden på en plats som andas lugn och ro, är rikt på traditioner, komfort, gästfrihet och goda matupplevelser.

Ett läge som bäddar för upplevelser

Bor du här, har du en ideal placering gör att utforska en av Portugals mest historiska intressanta städer. Därutöver ligger också den spännande storstaden Porto inom räckvidd, liksom du kan åka på utflykt till den vackra Dourodalen eller vandra i Serra da Estrela-bergen. Du bor inte heller långt från kusten, som bjuder på kilometerlånga sandstränder.

værelse på Quinta das Lagrimas
Rummen i huvudhuset är inredda i klassisk aristokratisk stil, medan den nyare avdelningen är mer modern.

Hotellets rum är alla vackert och bekvämt inredda, med alla moderna faciliteter du kan tänka dig. Några av rummen erbjuder direkt tillgång till hotellets fridfulla, 300 år gamla, botaniska trädgård, och andra är designade som SPA-rum med en fantastisk utsikt över de närliggande skogarna.

Stue Quinta-das-Lagrimas
Quinta das Lagrimas är ett av Portugals mest historiska hotell.

Hotel Quinta das Lagrimas restaurang är känd för att skapa utsökta recept, som uppdateras 4 gånger om året för att passa årstiden. Hotellets restaurang heter Arcadas da Cappella, och här är det kökschefen Albano Lourenço som leder teamet.

Quinta-das-Lagrimas pool
Det finns både en inomhus- och en utomhuspool på hotellet.

I hotellets SPA kan du boka en rad olika behandlingar, och har dessutom en inomhuspool, gym, bastu och turkiskt bad.

 

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer