Hotel Quinta da Geia – ett romantiskt hideaway mitt i Portugal

Poolområde på Quinta da Geia i Nordportugal
Poolen på Quinta da Geia i Portugal

Hotellet Quinta da Geia ligger i utkanten av den gamla landsorten Aldeia das Dez, och har en vidunderlig utsikt över skogar, berg, floder och dalar. Hotellet placering mitt i Portugal, nära bergssluttningarna i Serra da Estrela, gör att det är ett perfekt resmål för resenärer med apetit på kultur- och naturupplevelser, då du enkelt kan ta dig till alla sevärdheter som närområdet bjuder på.

Är du på jakt efter ett romantiskt hideaway till en parsemester, är Quinta da Geia ett bra val. Här finns dock också plats till barnfamiljen, som med fördel kan välja en av de fyra lägenheter som har en egen kökshörna – på så vis kan familjen följa sin egen semesterrytm.

Quinta da Geia pool
För resenärer med barn, kommer poolen vara en höjdpunkt.

Rummen på Hotel Quinta da Geia är alla vackert inredda och har bland annat TV, telefon, DVD-spelare, eget badrum, kassaskåp och inte minst en vacker utsikt över trädgården, bergen och dalen.

Quinta da Geia morgenmad
Här äter du frukost…

Hotel Quinta da Geia har också en liten och intim restaurang, där du blir serverad traditionell portugisisk mat och vin till attraktiva priser. Skulle du vilja slappna av lite extra, har hotellet också en SPA-avdelning där du kan boka tid för olika behandlingar.

Om du inte vill spendera hela semestern på hotellet – även om det är frestande – finns det en värld av möjligheter för att t.ex. vandra eller cykla i naturen. Likaså kan du åka iväg på utflykter till några av de spännande, historiska städer som ligger i centrala och norra Portugal.

Läs mer om Hotel Quinta da Geia här

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer