Hotel Pulicinu på Sardinien – semester nära strand och natur

Hotel Pulicinu
Hotel Pulicinu

Hotel Pulicinu ligger i Baja på Sardinien, vackert omgiven av granitsten och vackra växter, vilka bidrar till att göra hotellet till en lugn oas på ett bra läge nära glamorösa Porto Cervo och stränderna vid Costa Smeralda.

En perfekt utgångspunkt

Hotellet passar dock inte endast perfekt, om du drömmer om en avslappnande strandsemester på Sardinien. Läget är också idealt och en bra utgångspunkt för att komma runt till alla sevärdheter som den vackra ön har att bjuda på

Hotel Pulicinu pool
Det finns gott om frestande stränder inom räckvidd, men poolen lockar också…

Hotel Pulicinu har 42 bekväma dubbelrum och 1 enkel suite. Några av rummen vänder ut mot hotellets pool, och andra har havsutsikt. Alla rum är utrustade med privat badrum med dusch och hårfön, aircondition, minibar, telefon, satellit-TV, kassaskåp, balkong eller terrass och de flesta av rummen har en kingsinze-säng.

Hotel Pulicinu værelse
Rummen på Hotel Pulicinu har balkon eller terrass.

Antonella är namnet på Hotel Pulicinus restaurang som även har öppet för externa gäster. Restaurangen har en vacker utsikt över ögruppen La Maddalena och Korsika, och erbjuder goda internationella rätter. Hotellets frukost serveras på den vackra terrassen med vidunderlig utsikt över bukten, och erbjuder allt från färsk frukt och juice till färskt bröd och gott pålägg.

Läs mer om Hotel Pulicinu här

Taggar från artikeln
,
Mer av Michael Nielsen

Navigli: Milanos konstnärliga vattenhål

Genom Rom rinner Tibern. Turin har sin Po. I Florens flyter Arno...
Läs mer