Hotel Masseria degli Ulivi – semester på siciliansk olivgård

Pool Masseria degli Ulivi
Den inbjudande poolen på Hotel Masseria degli Ulivi.

Är du på jakt efter ett lugnt semesterställe på Sicilien, med plats till att bara vara dig själv, kan Hotel Masseria degli Ulivi varmt rekommenderas. Detta hotell, som ursprungligen var en olivgård, ligger i ett öppet landskap rikt på olivträd och johannesbrödträd – och en massa essenser från Medelhavet. På Hotel Masseria degli Ulivi känner du dig som hemma på en gång, och möts av en vidunderlig atmosfär från en spännande dåtid.

Værelse Masseria degli Ulivi
Rum på Hotel Masseria degli Ulivi.

Hotellets rum är utspridda på den stora egendomen, vilket bidrar till att ge gästerna en känsla av att befinna sig i en liten landsort, och det ger inte minst lugn och ro till alla. Du kommer känna att du befinner dig i en tidlös atmosfär tack vare det traditionella användandet av material, den mjuka Nato-stenen, tak i ljus lera, hård kalksten från Modica, samt de traditionella sicilianska möblerna.

Restaurant Masseria degli Ulivi
Hotellets restaurang har en handfull utvalda rätter på menyn, och erbjuder också på ett förnuftigt urval av lokalproducerade viner. Se fram emot semesterns smakupplevelser.

Hotel Masseria degli Ulivi har också en restaurang där du kan sitta antingen inomhus eller utomhus, och här blir du serverad läcker, traditionell siciliansk mat. Vill du ha lite mer variation, finns det nästan ett överväldigande urval av trattorior, osterior, pizzerior och gelaterior i den närliggande barockstaden Noto.

Har du lust för att ta ett dopp, har hotellet en pool, som alltid är populär bland vattendjuren.

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer