Hotel Il Casale – en oas av lugn och ro i Toscana

Il Casale
Il Casale är idag ett elegant lantställe

Hotel Il Casale består av 10 semesterlägenheter, som är inredda i ett gammalt lanthus från 1500-talet i den lilla landsorten San Pietro a Cegliolo i Toscana. Stället utgör en oas av lugn och ro, inramad av gamla träd och vacker natur. Ett gammalt originaltorn pryder hotellet och bidrar till att göra stället till en ytterst charmig plats.

Swimmingpool Hotel Il Casale
Poolen på Hotel Il Casale.

Hotellets eleganta trädgård omger hela hotellet och är perfekt om du önskar ta dig en lugn promenad. Om du vill, kan du också bli serverad frukosten i den härliga trädgården, och det är också här du hittar hotellets pool där du kan ta ett uppfriskande dopp.

Værelse Hotel Il Casale
Rummen på Hotel Il Casale är charmiga och rustika.

Du bor i en semesterlägenhet, vilket är idealt om du reser med familjen eller med vänner. Det är självklart också perfekt att välja Il Casale om du endast önskar lite extra plats, och inte minst ett eget kök. Närmaste inköpsmöjligheter hittar du i Cortona (ca. 3,6 km bort). Vill du inte själv stå för maten alla dagar, finns det gott om trevliga restauranger i området. Men en bil kan du enkelt utforska de lokala restaurangerna, eventuellt efter att först ha fått tips och råd från hotellvärdarna.

Alla semesterlägenheter på Hotel Il Casale är vackert inredda och innehåller alla moderna bekvämligheter, såsom badrum med dusch, satellit-TV, värme och aircondition.

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer