Hotel Elia Traditional – ett charmigt hotell på Kreta

Hotel Elia Traditional
Hotel Elia Traditional

Hotel Elia Traditional drivs av Jo, som har slagit sig ner på Kreta i Grekland, och skapat en tillvaro långt från hennes ursprungliga omgivningar i England.

Elia låter som namnet på en flicka – och det skulle det också kunna vara. För Hotel Elia drivs av en kompromisslös och erfaren kvinna, vars passion är att tillfredsställa alla de stamgäster som varje år kommer tillbaka för att spendera semestern just här. Men de kommer inte hit, endast för att hålla semester – de kommer också i hög grad för att besöka Jo.

Elia Traditional Hotel
Elia Traditional Hotel

Se foto, priser och läs mycket me om Elia Traditional här på vår hemsida.

Ett besök på Elia Traditional inkluderar alltid frukost, men du har också möjlighet att äta de andra måltiderna på hotellet – och det är ett klokt val, för maten är av hög kvalitet. Vi är så glada att ha denna pärla i vårt program, och både vi och Jo ser fram emot att hälsa dig välkommen till Kreta.

Resor till Kreta

På Hideaways är vi specialister på resor till Kreta i Grekland, där du bor på handplockade hotell och semesterbostäder. Klicka på nedanstående länk för att se alla resor till Kreta. I sökmotorn på hemsidan kan du se priser på paketresor till Kreta där både flygresa, hotell och eventuell bilhyra ingår – men du kan också välja att endast boka boende hos oss.

Se alla resor till Kreta med Hideaways här

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer