Hotel Elia Traditional – ett charmigt hotell på Kreta

Hotel Elia Traditional
Hotel Elia Traditional

Hotel Elia Traditional drivs av Jo, som har slagit sig ner på Kreta i Grekland, och skapat en tillvaro långt från hennes ursprungliga omgivningar i England.

Elia låter som namnet på en flicka – och det skulle det också kunna vara. För Hotel Elia drivs av en kompromisslös och erfaren kvinna, vars passion är att tillfredsställa alla de stamgäster som varje år kommer tillbaka för att spendera semestern just här. Men de kommer inte hit, endast för att hålla semester – de kommer också i hög grad för att besöka Jo.

Elia Traditional Hotel
Elia Traditional Hotel

Se foto, priser och läs mycket me om Elia Traditional här

Ett besök på Elia Traditional inkluderar alltid frukost, men du har också möjlighet att äta de andra måltiderna på hotellet – och det är ett klokt val, för maten är av hög kvalitet. Vi är så glada att ha denna pärla i vårt program, och både vi och Jo ser fram emot att hälsa dig välkommen till Kreta.

Resor till Kreta

På Hideaways är vi specialister på resor till Kreta i Grekland, där du bor på handplockade hotell och semesterbostäder. Klicka på nedanstående länk för att se alla resor till Kreta. I sökmotorn på hemsidan kan du se priser på paketresor till Kreta där både flygresa, hotell och eventuell bilhyra ingår – men du kan också välja att endast boka boende hos oss.

Se alla resor till Kreta med Hideaways här

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie

Utforska Montikvarteret i Rom

Rom är indelat i många olika kvarter med osynliga gränser. Det äldsta...
Läs mer