Hotel Delfino – en bästsäljare mellan Sorrento och Amalfikusten

Pool Hotel Defino
Poolen på Hotel Delfino har minsann inget dåligt läge...

Om jag ska vara ärlig, så var jag lite skeptisk inför mitt första besök på Hotel Delfino – det berodde mest på namnet, som jag inte tyckte var särskilt uppfinningsrikt. Men. Jag får krypa till korset och erkänna att jag hade helt fel. Så fel man bara kan ha. För när jag först anlände till Hotel Delfino, var det kärlek vid första ögonkastet. Så dumt av mig att döma en plats baserat på ett namn – jag borde veta bättre efter alla mina år i resebranschen.

Sorrento eller Amalfikusten?

En av mina största utmaningar efter besöket på Hotel Delfino, som naturligtvis slutade med att jag ville lägga till hotellet i Hideaways stora katalog med handplockade hotell, var att bestämma mig för på vilket resmål jag skulle placera detta härliga lilla gömställe. Hotel Delfino ligger nämligen nästan mitt emellan de två kända destinationerna Sorrento och Amalfikusten. Rent geografiskt var det dock så, att Sorrento-halvön slutligen tog hem segern.

Hotel Delfino dobbelt værelse med balkon og havudsigt
Du kan boka rum med eller utan havsutsikt.
Udsigten til Capri bliver man aldrig træt af på Hotel Delfino
Utsikten till Capri tröttnar jag aldrig på.

Du kan läsa mycket mer om mitt besök på hotellet, och se flera foton på hotellets vackra utsikter genom att besöka Hideaways sida om Hotel Delfino. Hideaways är experter på att handplocka unika hotell och semesterbostäder i hela södra Europa, däribland i södra Italien.

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer