Hotel Casas do Côro i norra Portugal – kvalitet i lugna omgivningar

Casas do Côro
Poolen på Casas do Côro har en fin storlek.

Hotel Casas do Côro, som ligger vid den medeltida staden Maralva i norra Portugal, är ett litet trevligt hotell med endast 24 rum och små semesterhus. Hotellets läge på toppen av det böljande landskapet med fri sikt ut över det omkringliggande landskapet, gör det idealt till en semester med kulturella upplevelser, då det inte är långt till närliggande sevärdheter.

Aktiv semester och många upplevelser

Det är dessutom rik möjlighet för att hålla en aktiv semester när du bor på Casas do Côro. De storslagna landskapen bjuder in till både vandring, mountainbike-turer och båtturer på Dourofloden. Hotellet ligger för övrigt endast en dryg timmes bilfärd från den spansk-portugiska gränsen, så om du vill, kan du besöka Spanien på en dagsutflykt.

Værelse Casas do Côro
Rummen är inredda med öga för detaljer…

Alla rum på Hotel Casas do Côro har centralvärme, eget badrum och inte minst en vidunderlig utsikt över den vackra naturen och den lilla historiska landsorten. Därutöver finns också en trevlig restaurang med kamin och TV.

Restaurant Casas do Côro
Restaurangen på Casas do Côro har mycket att bjuda på, men önskar du att testa fler lokala specialiteter, hittar du fler restauranger i staden Meda (7 km). 

Skulle du vilja ta ett dopp, bjuder Hotel Casas do Côro också på en läcker pool samt en bastu och en jacuzzi, vilka är fria att nyttja. Det finns således goda möjligheter för att slappna av efter en aktiv dag i det fria. Till frukost, kommer du ha ett stort urval av nybakat bröd, marmelader, honung, juice, frukt, ost, ägg, korv – och mycket mer.

Läs mer om Hotel Casas do Côro här

Taggar från artikeln
Mer av Michael Nielsen

Navigli: Milanos konstnärliga vattenhål

Genom Rom rinner Tibern. Turin har sin Po. I Florens flyter Arno...
Läs mer