Hotel Borgo Artimino i Toscana – lugn semester i historiska omgivningar

Frukost i vackra omgivningar på Hotel Borgo Artimino.
Frukost i vackra omgivningar på Hotel Borgo Artimino.

Hotel Borgo Artimino ligger omgivet av det toscanska landskapet, och är en ideal plats för både familjer och par, som önskar sig en avslappnande semester i Italien. Hotellet ligger i en gammal etruskisk landsort, som är rik på konst och historia.

En hel liten medeltidsstad

Hotel Borgo Artimino är egentligen en hel liten, gammal medeltidsstad, där man i de små renoverade husen, har inrett semesterlägenheter. Man erbjuder dock också rom, som är inredda i traditionell toscansk stil, men med högsta moderna standard. Alla rum är unika och håller fast vid de gamla historiska spåren, med eldstad i sten, bjälkar i taket och golv av terrakotta. På hotellet finns wifi, satellit-TV, pool, tennisbana och mycket, mycket mer…

Den gamle middelalderlandsby er nænsomt restaureret.
Den gamla medeltidsstaden är noga renoverad
Hotel Borgo Artimino
Hotel Borgo Artimino ligger mitt i det vackra toscanska landskapet
Upptäck alla mysiga gränder i närheten

Oavsett om du väljer att bo på ett hotellrum eller i en av landsortens semesterlägenheter, har du samma tillgång till områdets gemensamma faciliteter, som pool, restaurang med mera.

Utflyktsmöjligheter och sevärdheter i närheten

Hotel Borgo Artimino erbjuder också vinprovning av deras prisbelönta viner, och i hotellets restaurang kan du smaka på traditionell toscansk mat lagad på lokala råvaror.

Det är cirka 24 kilometer från hotellet in till storstaden Florens, där du kan besöka en rad kulturella sevärdheter och upplevelser. Därutöver kan vi rekommendera dig att besöka städer som Siena, Lucca, San Gimignano och Volterra.

 

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer