Hotel Alla Posta dei Donini – bo nära Umbriens vackraste städer

Hotel Alla Posta dei Donini
Huvudhuset är en gammal villa som tidigare tillhörde en rik italiensk familj.

Hotel Alla Posta dei Donini, som ligger i Campo nära Perugia, erbjuder hög komfort och en fantastisk service. Hotellet är omgivet av en 20.000 kvadratmeter stor botanisk park i hjärtat av Umbrien, och är den ideala basen för en semester med upplevelser i Umbriens natur och gamla städer.

Spa
Är du iväg på en vandringssemester, är hotellet SPA det perfekta stället att slappna av på, efter en lång dag ute i det fria.

Hotel Alla Posta dei Donini är inrett i en gammal villa från 1600-talet, och erbjuder 48 lyxiga rum som är inredda med träbjälkar i taket och himmelsäng. Den romantiska atmosfären förstärks av den rätta balansen mellan moderna bekvämligheter och förtrollande gamla kalkmålningar.

Værelse Alla Posta dei Donini
Rummen är inredda med ett öga för detaljer, som gör att du snabbt känner dig som hemma.

Rummen finns tillgängliga i Deluxe, Junior Suite och Grand Suite – de flesta med en storslagen utsikt över den botaniska parken som omger hotellet. Varje rum har aircondition, internet, telefon och satellit-TV. Badrummen har hårfön, och är inredda med dusch och separat badkar.

Restaurant-Hotel-Alla-posta-dei-Donini-Umbrien-Italien-Hideaways
Restaurangen på hotellet.

På hotellets restaurang blir du serverad läcker italiensk mat från det umbriska köket, samt goda viner från det närliggande området. Därutöver finns också en bar, där du kan njuta av en cocktail eller en kopp kaffe.

Assisi
Assisi är bara ett av många intressanta utflyktsmål som ligger inom räckvidd.

Väljer du att boka ett rum på Hotel Alla Posta dei Donini, kan se se fram emot en händelserik semester. Hotellet ligger nämligen nära många av Umbriens vackraste städer, som t.ex. Perugia, Assisi, Todi och Torgiano. Dessutom ligger den stora Trasimenosjön inte så långt bort, och här finns goda möjigheter för att vandra, åka iväg på mountainbiketurer och prova krafterna i olika vattensportsaktiviteter.

Läs mer om Hotel Alla Posta dei Donini här

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer