Följ med på en virtuell rundtur på Madeira

Camara_de_Lobos_Madeira_252744040_ss
Camara de Lobos på Madeira.

Det sägs ju, att en bild säger mer än 1000 ord. Och att detta gamla ordspråk stämmer, kommer denna virtuella rundtur på Madeira garanterat överbevisa dig om. Följ med, och upplev Madeira i 360 grader.

Madeira i 360 grader

Oavsett om du är här för att samla inspiration till din resa till Madeira, eller vill undersöka en bestämd plats, har den lokala turistbyrån utvecklat ett bra verktyg till dig. På virtuel.visitmadeira kan du nämligen utforska blomsterön, med hjälp av interaktiva 360-graders bilder.

Botanisk have i Fuchal
Botanisk trädgård i Funchal

På hemsidan kan du bland annat besöka några av Madeiras bästa utsiktsplatser, vackra badstränder och berömda levada-stigar. Ta eventuellt också en tur med linbanan upp till Monte i backarna vid Funchal, eller titta på det imponerande urvalet av råvaror inne på Mercado dos Lavrodores.

Mercado dos Lavrodores på Madeira
Mercado dos Lavrodores

De fantastiskt detaljerade bilderna inkluderar nämligen inte endast många av utomhussevärdheterna på Madeira, utan ger dig också möjligheten att ta en titt inomhus på bland annat restauranger och hotell – däribland många av Hideaways hotell – där du kan titta på utsikten, poolen och inredningen av rummen. I skrivande stund inkluderar de interaktiva bilderna bland annat Hotel Atrio.

Använd musten för att rotera och zooma i bilderna på hemsidan.Det är svårt att inte tappa bort sig i de vackra bilderna, och det är en överhängande risk, att du drabbas av resfeber!

Resor till Madeira

Hideaways är specialister på resor till Madeira, och kan erbjuda dig ett stort urval av charmiga hotell och semesterbostäder på ön. Alla bostäder och hotell är naturligtvis handplockade. Du hittar också flera tips och råd inför din resa här på bloggen.

Se alla resor till Madeira med Hideaways här

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer