Fantastisk utsikt, ett stort lugn, och perfekt läge i Recanati

När resan ska planeras och hotellet beställas finns det ofta oändliga listor att kryssa i. Du kan välja till helpension, aircondition, avstånd till närmsta flygplats eller antal hotellstjärnor. Men något som du i regel inte kan välja till, är den rätta stämningen.

God stämning i staden Recanati

God stämning är ju sedermera mycket individuellt. Några vill att det ska vara livligt och festligt – andra stilfullt och gripande. Gallery Hotel Recenati placerar sig mitt emellan dessa två. Hotellet ligger nämligen nästan mitt i den mycket vackra staden Recanati, på en backtopp bland olivlundar, vinmarker och andra gröna härligheter. Staden är välförsedd med all världens restauranger och butiker, och det härskar ett härligt lugnt över staden – som dock omvandlas till trevliga byfester och andra lokala event under sommarmånaderna. Bevis på att kulturen prioriteras högt hittas i alla de kulturpersonligheter som byn har uppfostrat, bl.a. poeten Giacomo Leopardi och operasångaren Beniamino Gigli.

Fuldmåne over Recanati og Gallery Hotel Recanati
Det råder ett stort lugn och skönhet i Recanati, speciellt när månen står högt över staden och hotellet…

Panoramautsikt och perfekt läge

Hotellet har ett perfekt läge mitt i staden. Träder du ut åt ena hållet står du mitt i de historiska gatorna från 1100-talet, medan om du blickar åt andra hållet möter en panoramautsikt över landskapet men också över staden – som du kan se för att den är formad som en boomerang. Kanske är det precis detta som för att gästerna kommer tillbaka om och om och om igen (!). Hotellets goda stämning kommer inte endast från den stilfulla inredningen med design-ikoner och några utvalda antikviteter, den kommer också från den välsorterade frukostbuffén, den gemensamma terrassen med panoramautsikt och från hotellbaren Café Opera, där det om sommaren arrangeras trevlig jazzkvällar. Besök själv Gallery Hotel Recanati och bli del av stämningen – och sätt din egen prägel på den.

Værelse på Gallery Hotel Recanati
Ett av rummen på Gallery Hotel Recanati.

Vill du veta mer om Gallery Hotel Recanati?

Om du vill veta mer om Gallery Hotell Recanati kan du se hotellets bilder, priser, faciliteter och annat här. Du är också varmt välkommen att ringa till oss på 040 60 60 499, eller skriva till oss här, om du har frågor om hotellet.

Om veckans semesterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av Escapeaways semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.
Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer