Ett personligt tack från våra gömställen i södra Europa

Marie-på-Madeira-1170x1080

På HIdeaways har vi handplockat drygt 400 (mycket olika) hotell och semesterbostäder. De ligger utspridda över hela södra Europa, från Portugal i väst till Grekland i öst (och Thailand ännu längre västerut). Det finns en sak, som trots de stora kulturskillnaderna, förbinder länderna – du!

Vi är nästan dagligen i kontakt med våra värdar, för att både utvärdera och planera passerade och kommande säsonger. Och de pratar alltid med stor glädje med oss – och du är en av anledningarna. Varför? För de tycker att Hideaways gäster är några av de mest okomplicerade, hjärtliga och härliga personerna.

”They are so kind”

Jag blir varm i hjärtat när jag hör värdarna berätta, att du som gäst gör ett särskilt intryck på dem, och det är omöjligt att samtidigt inte bli lite stolt. Det gör mig så glad, att du bidrar till att göra din egen semester till en personlig upplevelse.

Du tänker kanske “Ja, men det är lätt att säga”, men när Sabine från Sicilien, Giuseppe i Toscana, Erica i norra Portugal, Luis och Conceicão från Algarve, Pedro från Mallorca och Beatrice från Provence alla säger det samma, så förstår du säkert att det ligger något bakom orden.

Bella på Casa Hortencias på Madeira elsker at få besøg af gæster fra Hideaways
Bella på Casa Hortencias på Madeira älskar att få besök av Hideaways gäster

Varför just du?

Kanske har jag en del av svaret. För att du redan hemma vet, vad du kan förvänta dig, och redan vet vem som väntar på dig vid ankomsten. Hideaways koncept är nämligen “resor där du har ett namn och inte ett nummer”. Och därför passar du väl in. Du värdesätter, att receptionen eller servitören vet vilket rum du bor på, och de vet också om du föredrar en cappuccino eller en espresso på morgonen. Teamet på hotellet arbetar av passion, och det smittar av på gästerna.

Så ett stort tack till dig, för att du ger värdarna och deras kollegor en lika bra upplevelse som de ger dig under semester – de värdesätter det mer än du kan tro!

Många hälsningar,
Marie

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer