Det okända Veneto

Veneto är för de flesta synonymt med Venedig, opera i Verona och ett besök vid Gardasjön, men regionen har mycket mer att bjuda på.

Det är lätt att ta sig till Veneto, antingen med bil hela vägen från Sverige, eller med flyg till en av flygplatserna vid Venedig, Bologna eller Milano. Veneto är ett perfekt resmål för en långhelg, men har du en vecka eller mer över, hinner du naturligtvis mer mycket mer.

Läs om alla våra semesterbostäder och hotell i Veneto här

Besök Prosecco vinområde

Det spännande Prosecco-vinområdet, som ligger endast 60 kilometer norr om Venedig, är i stort sätt ett okänt land för de flesta skandinaver, och det är synd för det kan på många sätt och vis mäta sig med de natursköna områdena i bland annat Toscana.

Prosecco vindistrikt i Veneto
Prosecco vindistrikt, cirka 60 km norr om Venedig, är i stort sätt ett okänd land för många skandinaver…

De små vin- och kulturstäderna på Stada del Prosecco (Prosecco-vägen), ligger som pärlor på rad, och förutom vin bjuder området också på spännande kulinariska upplevelser.

Se alla våra semesterbostäder och hotell i Prosecco vinområde i Veneto här

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer