Den eviga semesterkompromissen: nu är den löst!

Som medlem av en barnfamilj känner du säkert till dilemmat med att välja ett semesterställe som tillfredsställer både barn och vuxna. Vuxna önskar som regel ett charmigt och lunt område, med goda utflyktsmöjligheter och restauranger – medan barnen ofta är glada, så länge där är en pool och kanske några lekkamrater att roa sig med på stället.

Ge dig själv och dina barn en härlig semester

Residence Oasi del Viandante vid Comosjön, är ett riktigt bra val som inte kompromissar med de olika önskemålen. Här har du lösningen på dilemmat: dina barn kommer att älska den stora poolen och den separata barnpoolen bredvid. Här finns massor av plats att leka på! Och du och din bättre hälft kommer att värdesätta restaurangen på stället, så att ni kan äta “ute” utan att behöva starta bilen.

Beliggenheden er god
Läget vid Comosjön är mer än bra.
Fra Residence Oasi del Viandantes terrasse er der en storslået udsigt ud over søen
Från Residence Oasi del Viandantes terrass har du en storslagen utsikt över sjön.
En af Residence Oasi del Viandantes lejligheder set indefra
En av Residence Oasi del Viandantes lägenheter, sett inifrån.

I högsäsongen kan du njuta av dagens alla tre måltider i restaurangen – eller själv laga dem i din lägenhet, där det finns en kökshörna. Både familjens stora och små kommer värdesätta den privata balkongen eller terrassen som tillhör lägenheten – här kan familjen samlas och njuta av utsikten.

Comosjön från sin allra bästa sida

Du kan gå ner till centrum av den lilla staden Dervio, där du hittar både en bagare, en supermarknad och färjeläget som förbinder Dervio med resten av Comosjön. Det finns också en tågstation i promenadavstånd från Residence Oasi del Viandante – vilket innebär, att du faktiskt kan spendera semestern här utan till gång till bil.

Flyg till en av Milanos tre flygplatser, och ta tåget hit. Om du ändå kommer i bil, så öppnar en värld av möjligheter upp sig, för det finns mycket att utforska i denna natursköna del av Italien – besök t.ex. den medeltida staden Chiavenna eller vindistriktet i Valtellina-dalen.

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer