Borgo Tre Rose – familjevänligt hotell i Toscana

Hotellet Borgo Tre Rose ligger naturskönt i en landsort mellan Montepulciano och Cortona i Toscana, med många av regionens mest intressanta sevärdheter inom kort räckvidd. Hotellet härstammar från medeltiden men är omsorgsfullt restaurerat och ombyggt.

Borgo Tre Rose have
Borgo Tre Rose härstammar från Medeltiden, men är omsorgsfullt restaurerad.

Borgo Tre Rose som också passar mycket bra till resenärer med barn, erbjuder bekväma rum eller lägenheter. Alla rum på Hotel Borgo Tre Rose kan rymma upp till 4 personer. Rummen är inredda i klassisk toscansk stil med ljusa trämöbler, terrakotta-golv och synliga bjälkar i taken. Rummen har satellit-TV, kassaskåp, minibar samt värme- och klimatanläggning.

Værelse Borgo tre Rose
Rummen på Hotel Borgo Tre Rose är inredda i en traditionell lantlig toscansk stil.

På hotellets restaurang bjuds du in att smaka på det traditionella toscanska köket, baserat på de vindunderliga lokala råvarorna, och du kommer naturligtvis också kunna njuta av det härliga vinet som produceras i området. Restaurangen är byggd i en lantlig toscansk stil, perfekt till en romantisk middag.

Restaurant Borgo Tre Rose
Den toscanske kocken på Borgo Tre Rose serverar välsmakande rätter baserade på råvaror från närområdet.

Även om du kan spendera en stor del av semestern med att endast njuta av omgivningarna och den traditionella toscanska atmosfären på Borgo Tre Rose, bör du också avsätta tid för att uppleva allt Toscana har att erbjuda. Hotellet erbjuder en bra utgångspunkt och inom en timmes bilfärd kan du nå vidunderliga städer som Siena, Perugia, Orvieto, Assisi och inte minst Bolsenasjön.

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer