Borgo Tre Rose – familjevänligt hotell i Toscana

Hotellet Borgo Tre Rose ligger naturskönt i en landsort mellan Montepulciano och Cortona i Toscana, med många av regionens mest intressanta sevärdheter inom kort räckvidd. Hotellet härstammar från medeltiden men är omsorgsfullt restaurerat och ombyggt.

Borgo Tre Rose have
Borgo Tre Rose härstammar från Medeltiden, men är omsorgsfullt restaurerad.

Borgo Tre Rose som också passar mycket bra till resenärer med barn, erbjuder bekväma rum eller lägenheter. Alla rum på Hotel Borgo Tre Rose kan rymma upp till 4 personer. Rummen är inredda i klassisk toscansk stil med ljusa trämöbler, terrakotta-golv och synliga bjälkar i taken. Rummen har satellit-TV, kassaskåp, minibar samt värme- och klimatanläggning.

Værelse Borgo tre Rose
Rummen på Hotel Borgo Tre Rose är inredda i en traditionell lantlig toscansk stil.

På hotellets restaurang bjuds du in att smaka på det traditionella toscanska köket, baserat på de vindunderliga lokala råvarorna, och du kommer naturligtvis också kunna njuta av det härliga vinet som produceras i området. Restaurangen är byggd i en lantlig toscansk stil, perfekt till en romantisk middag.

Restaurant Borgo Tre Rose
Den toscanske kocken på Borgo Tre Rose serverar välsmakande rätter baserade på råvaror från närområdet. 

Även om du kan spendera en stor del av semestern med att endast njuta av omgivningarna och den traditionella toscanska atmosfären på Borgo Tre Rose, bör du också avsätta tid för att uppleva allt Toscana har att erbjuda. Hotellet erbjuder en bra utgångspunkt och inom en timmes bilfärd kan du nå vidunderliga städer som Siena, Perugia, Orvieto, Assisi och inte minst Bolsenasjön.

Läs mer om Borge Tre Rose och boka din plats här

Taggar från artikeln
,
Mer av Michael Nielsen

Navigli: Milanos konstnärliga vattenhål

Genom Rom rinner Tibern. Turin har sin Po. I Florens flyter Arno...
Läs mer