Borgo degli Ulivi – semesterlägenheter med bra läge på Sardinien

Semesterlägenheterna Borgo degli Ulivi ligger vid den östra kusten på Sardinien, endast några få minuter från de vackra stränderna i Ogliastra och hamnen i Arbatax. Det gör Borgo degli Ulivi till den ideala utgångspunkten för en avslappnande semester på Sardinien.

Borgo degli Ulivi poolområde
Det inbjudande poolområdet på Borgo degli Ulivi.

Borgo degli Ulivi består av 27 lägenheter, som är arrangerade i en halvcirkel runt poolen, samt en central byggnad där receptionen befinner sig. Alla lägenheter är fint inredda och du kan välja mellan 2- eller 3-rumslägenheter där det får plats mellan 2-6 personer. Alla lägenheter har aircondition/värme, satellit-TV, direkt telefonlinje och wifi.

Borgo degli Ulivi værelse
Enkelt, men bekvämt.

Borgo degli Ulivi är en bekväm lösning för dig som söker en lugn och avslappnande semester, antingen vid poolen eller genom andra aktiviteter: från din lägenhet har du goda möjligheter att utforska Sardinien på egen hand.

Borgo degli Ulivi poolnight
Trevlig belysning vid pollen efter solnedgången.

Lägenheternas storlek och ställets faciliteter, gör att Borgo degli Ulivi passar perfekt till dig som reser tillsammans med familjen eller med en grupp vänner. En semester i en lägenhet ger optimala förutsättningar för att helt och hållet själv bestämma hur semesterdagarna ska se ut – oavsett om du har lust att slappna av vid poolen eller åka iväg på spännande utflykter.

Läs mer om Borgo degli Ulivi på Sardinien här

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer