Bo på första parkett ut mot Viveronesjön

Varför dela Gardasjön eller Comosjön med 50 000 andra turister, när du kan ha en annan sjö helt för dig själv?

Viveronesjön ligger i regionen Piemonte, nästan precis mitt emellan Milano och Turin. Det är en cirkelformad sjö, omgiven av vackra kullar med Alpernas karaktäristiska profil i bakgrunden. Längst nere vid sjön ligger Hotel Marina och lockar med både sjöutsikt, privat sjöstrand, pool och restaurang – så i grund och botten kommer man inte sakna någonting alls om man väljer att spendera ett par fridsamma semesterdagar i dessa flotta omgivningar.

Hotel Marina ved Viveronesøen
Utsikten är spektakulär när man äter utomhus på Hotel Marina.

Massor av aktivitetsmöjligheter

Om det – i värsta fall – skulle regna på en av dina semesterdagar, så finns det en stor möjlighet till aktiviteter inomhus då hotellet har ett biljardbord, ett lounge-område och en liten butik med försäljning av produkter producerade av lokala, kringliggande gårdar.

Och när solen återigen tittar fram, föreslår jag dig att hyra cyklar, spela tennis, koppla av vid poolen, besöka områdets vingård eller bege dig ut på en många vandringslederna kring sjön.

Buffet på Hotel Marina ved Viveronesøen
Utbudet på Hotel Marinas frukostbuffé är stort – och välsmakande!

Vill du veta mer om Hotel Marina?

Om du vill veta mer om Hotel Marina kan du besöka vår sida om hotellet och läsa om dess faciliteter, rum, priser, reviews och mycket mer.

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

 

Taggar från artikeln
, ,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer