Bela Vista Hotel & SPA på Algarvekusten är ett av Europas 20 vackraste enligt CNN

bela-vista-lobby
Den vackra lobbyn på Bela Vista Hotel & SPA på Algarvekusten

Det är inte bara vi på Hideaways som är mycket begeistrade över Bela Vista Hotel & SPA på den portugisiska Algarvekusten – det är man också på CNN. Den amerikanska nyhetsbyrån har nämligen inkluderat hotellet på en lista över de 20 vackraste hotellen i Europa.

Min kollega, Marie, som har besökt Bela Vista Hotel & SPA kan skriva under på, att det är en titel som är välförtjänt. Det är inte bara vackert – det är elegant och exklusivt, men här råder samtidigt en skön atmosfär som gör att du som gäst känner dig som hemma. Läget precis vid stranden går inte att överträffa, och som namnet Bela Vista (vacker utsikt) säger, så är det en plats som är en fröjd för dina ögon.

Hotel Bela Vista i strandkanten
Hotel Bela Vistas läge går inte att klaga på…

Bela Vista var det första hotellet, som öppnade på Algarvekusten år 1934, och dess långs historia känns bland annat av i det vackra kaklet som är så karaktäristiskt för Portugal, samt i det vackra, färgsprakande möblemanget som pryder hotellets ursprungliga vardagsrum och lobby. Denna överdådiga stil, kombineras så fint med den enkla, och nästan skandinaviska, looken som råder på terrassen och vid poolområdet.

På Bela Vista skäms du bort dygnet runt. Från det att du sätter dig till rätta vid frukostbordet (om du inte gör som Marie och njuter av dagens första mål med färsk frukt och nybakat bröd på terrassen), till det att du efter en dag med sol, hav och strand slår dig ner vid ett vackert dukat middagsbord på hotellets restaurang, Vista Restaurant. Det förvånar dig nog inte, att även restaurangen är i en klass för sig själv…

Hotel Bela Vista deluxe vaerelse
Ett deluxe-rum på Hotel Bela Vista.

Bela Vista Hotel & SPA är perfekt får en romantisk semester för paret som önskar det lilla extra på semestern, och vill bo på ett hideaway med både stad och strand precis utanför dörren.

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer