Antica Dimora alla Rocca – en pärla i Umbrien

Antica Dimora alla Rocca i Umbrien.
Antica Dimora alla Rocca i Umbrien.

Liksom med många andra av våra hideaways, är det ibland slumpen som avgör att ett hotell kommer med i vårt program – och precis så var det när vi upptäckte Hotel Antica Dimora alla Rocca i staden Trevi i Umbrien.

Suite på Hotel Antica Dimora i Trevi
Ett av de charmiga, gamla rummen, där du känner av historiens vingslag.

Vi befinner oss i hjärtat av Umbrien, i staden Trevi som ligger placerad på toppen av ett berg och erbjuder fantastiska utsikter. Här har tre unge italienare spenderat sina sparpengar på att ta över detta gamla palats – och tack Gode Gud för det!

Udsigt til Trevi i Umbrien
Trevi sett från dalen vid solnedgång.

Valentina, Roberto, Marco som tog över hotellet på våren 2012 gör allt i deras makt, för att du som gäst ska njuta av ditt besök – och detta på en okomplicerat och familjärt sätt.

Pool på hotel Antica Dimora alla Rocca
Njut av ett dopp i den lilla, men trevliga poolen efter en dag i utflykternas tecken i Umbrien.

Vill du skämma bort dig själv, och samtidigt bo centralt i Umbrien nära de stora sevärdheterna som t.ex. Gubbio, Assisi och Perugia, så rekommenderar jag att du läser vidare om Hotel Antica Dimora alla Rocca på vår hemsida.

Morgenmad på hotel Antica Dimora i Trevi
Behöver jag nämna, att man äter gott? Här är frukostbuffén där allt är hemlagat av den ena ägare, Marco, som också är kock.

Mer om Umbrien

Se alla våra hotell i Umbrien och läs t.ex. om hur du bäst kan uppleva Umbrien på en bilrundresa, eventuellt i kombination med Toscana. Se alla resor till Umbrien med Hideaways här.

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer