4 härliga hideaways på västra Scilien

Cefalu på Sicilien
Cefalù på Sicilien.

Läs om 4 charmiga hideaways som vi precis har besökt på Sicilien. Från flygplatserna i Skandinavien kan du flyga till både Trapani och Palermo, som både ligger på den nordvästra sidan av Sicilien.

Vi har precis varit på Sicilien, eller på västra Sicilien för att vara precisa. Här får du en smygtitt på de fyra hideaways som vi besökte, nämligen Baglio Donna Franca, Baglio Oneto Resort & Wines, Villa Dafne og Parco degli Aromi. Du kan naturligtvis läsa mycket mer om hotellen, se foton och få prisupplysningar, genom att klicka vidare på nedanstående länkar.

Baglio Donna Franca

Baglio Donna Franca har en fantastisk havsutsikt, men denna utsikt kanske också kan locka?

Baglio-donna-Franca-front
Hotel Baglio Donna Franca.

Baglio Oneto Resort & Wines

Hotel Baglio Oneto Resort & Wines bjuder sina gäster på panoramautsikter till vinmarker, olivlundar och inte minst den sicilianska västkusten.

Baglio Oneto Resort & Wines
Baglio Oneto Resort & Wines.

Villa Dafne

Hotel Villa Dafne ligger mellan Palermo och Catania, och är perfekt som bas ett par dagar på en bilrundresa runt Sicilien. Om god mat och vin är viktigt för dig, så kommer du inte bli besviken. Villa Dafne är ett av många agriturismi på Sicilien, så allt som serverades är färsk och hemlagat.

Villa Dafne
Villa Dafne.

Parco degli Aromi

Hotel Parco degli Aromi ligger mycket nära Trapani och bjuder, som du kan se, på en fantastisk utsikt.

Parco degli Aromi
Parco degli Aromi.

Vill du ha mer inspiration till din semester på Sicilien kan du läsa här

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer