Sista-Minuten till Portugal

Ska du resa till Portugal? Vi letar efter sista-minuten resor och jämför de aktuella resorna och priserna på restplatser hos alla flygbolag och hotell som har lediga platser kort tid före avresa. Hittar du en sista-minuten resa som motsvarar dina önskemål så behöver du bara klicka på "fortsätt" för att få ytterligare information om resan.

>> Knappa in när du vill resa och hur länge, tryck på "sök" och få en överblick över alla lediga sista-minuten resor till resmål i Portugal

I Portugal kan du bl.a. söka sista-minuten resor till Lissabon, Algarve, Madeira och Azorerne. Vill du ha mer information om landet, de olika resmålen, kulturen, maten, historian och mycket annat så läs mer i vår guide om resor till Portugal.

>> Få mer information om resor till resmål i Portugal

Last minute restpladser til Lissabon

Foto: Portugals huvudstad är alltid värd att uppleva och du kan resa hit både sommar och vinter.

Det är särskilt under lågsäsongen som du hittar billiga resor och sista-minuten resor till Portugal inkl. aktuella last minute och bra erbjudanden. Du kan söka efter sista-minuten resor till Portugal med specificerat hotell eller semesterlägenhet, men inte ospecificerat hotell eftersom vi på Escapeaway bara säljer resor till de hotell som finns i vårt program och som alla är noga utvalda. Du kan söka sista-minuten resor med reslängd på 1, 2 eller 3 veckor, eller på ojämna dagar om du vill det eftersom vi erbjuder valfria resdagar och reslängd. Du väljer själv vilken avreseflygplats som passar dig bäst t.ex. Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamns flygplats. Oavsett vilken semesterform du vill ha så hittar du ett stort urval av resor som t.ex. hotell enbart för vuxna eller hotell som är särskilt lämpade för familjer.

Läs mer om sista-minuten eller få inspiration till din nästa semester i vår resmålsguide om resor till Portugal.

Karta över Portugal

Populära hotell i Portugal

Portugal, Madeira, Funchal
9,9
Fantastiskt
822 omdömen
  • Närmaste flygplats: 19 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Madeira, Canico
9,3
Fantastiskt
343 omdömen
  • Närmaste flygplats: 13 km
  • Närmaste strand: ca. 4.7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Porto E Norte, Viana do Castelo
9,3
Fantastiskt
1302 omdömen
  • Närmaste flygplats: 71 km
  • Närmaste strand: ca. 7.1 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)