Semesterboenden i Norra Portugal

Autentiska semesterupplevelser

Önskar du autentiska semesterupplevelser och inte vara bunden till fasta planer och utflykter bokade flera månader i förväg eller andra turister kan du hyra en semesterbostad i Norra Portugal. Det finns goda möjligheter att hitta en semesterbostad i Norr Portugal där du kommer lokalbefolkningen helt nära i de små byarna och upplever portugisernas kultur och får en mer autentisk semesterupplevelse.

Bil och semesterboende

Överväg att hyra en bil i samband med din semester i en semesterbostad i Norra Portugal. Denna del av landet har en speciell grönska och vacker natur med många mindre vägar och byar. Några platser i Norra Portugal är därför lättast att nå om du har tillgång till bil. Då vissa semesterboenden också ligger i mindre byar kan du enkelt - om du valt att hyra bil - ta dig runt i området. Är du intresserad av vin kan en biltur till olika vingårdar också rekommenderas. Här får du unik inblick i hur portugisiskt vin produceras. När du hyr en bil i Norra Portugal är du inte bunden till allmänna kommunikationer när du ska på sightseeing. 

Att bo i lokalsamhället

Några semesterboenden i Norra Portugal ligger i de större städerna medans andra ligger i de mindre. Oavsett var den semesterbostad du hyr ligger är det garanterat en semester mitt i det lokala samhället där du kommer nära portugiserna och deras kultur. En lördagspromenad till den lokala markaden kan inspirera dig att laga mat med den portugisisktillverkade olivoljan som för övrigt skördats strax utanför staden. På marknaden kan du till en liten peng också köpa lokalt vin och kanske blir du serverad ett smakprov av vinbonden. 

Billiga gruppresor

Reser ni många tillsammans kan det vara fördel att hyra ett semesterboende framför ett hotell eller vandrarhem. Det är ofta en billig lösning att hyra en semesterbostad om man är en grupp vänner som semestrar tillsammans. Semesterbostäder finns i olika storlekar så det är alltid möjligt att hitta ett semesterboende i Norra Portugal som matchar dina behov.  

Unika hideaways-semesterboenden i Norra Portugal

Vi på Escapeaway har personligen handplockat unika hideaways-semesterboende i Norra Portugal med vikt lagt vid autensitet, charm och personlighet.

Alla våra hideways-semesterboenden kan bokas online till konkurrenskraftiga priser.

Här kan du läsa beskrivningar på varje hideaways i Norra Portugal

>> Läs mer om semesterbostäder

Karta över Porto E Norte

Populära hotell i Porto E Norte

Portugal, Porto E Norte, Porto
  • Närmaste flygplats: 21 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
Portugal, Porto E Norte, Porto
  • Närmaste flygplats: 19 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Pool
Portugal, Porto E Norte, Porto
  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Internet/Wi-Fi