Rundresor i Norra Portugal

En bilrundresa är det perfekta sättet att semestra på i Norra Portugal. Utöver både vin - och medeltida rutter råder i denna delen av landet ett speciellt klimat som gör att området är mycket frodigt. Detta innebär att när man kör runt i denna del av landet får man inte bara se vinstockar och vinodlingar utan även njuta synen av otaliga fikon-, mandel-, oliv- och citronträd. Av dessa träd är det särskillt olivträden som är viktiga för landet eftersom produktionen och exporten av olivolja är mycket stor i Portugal.

Genuina upplevelser av landet

När man är på bilrundresa i Norra Portugal har man möjlighet att besöka de allra minsta byarna där det inte finns allmänna transporter än gång. Detta innebär färre turister och en mer genuin och autentisk upplevelse av landet. Man kan besöka små avkrokar av Norra Portugal när man har tillgång till bil och samtidigt kan man njuta av friheten av att inte vara bunden av några inplanerade rundturer i området. Man bestämmer själv vad man vill se och i vilket tempo man vill uppleva Portugal

När man är på bilrundresa med Escapeaway i Norra Portugal är hotellen som regel bokade i förväg så man slipper fundera över var någonstans man ska koppla av efter en lång dag bakom ratten.

Unika hideaways i Norra Portugal

Om du har lust att uppleva Norra Portugal på en bilrundresa så har du möjlighet att bo på unika hideaways-hotell eller semesterbostäder vilka vi på Escapeaway personligen har handplockat med vikten lagd på genuinitet, charm och personlighet.

Alla våra unika hideaways i Norra Portugal kan bokas online till konkurrenskraftiga priser.

Här kan du läsa mer om alla våra hideaways i Norra Portugal.

>> Läs mer om bilrundresor