Reseerbjudande Norra Portugal

Det finns många olika typer av reseerbjudanden till Norra Portugal. Karakteristiskt för området är den mycket frodiga och orörda naturen samt den stora produktionen av vin. Portugals bästa viner produceras i Norra Portugal där det ligger många både större och mindre vingårdar som är väl värda ett besök om man vill stifta närmare bekantskap med vinproduktionen.

När du köper ett reseerbjudande till Norra Portugal kommer du upptäcka att området inte är präglat av turism och turister. Utöver den härliga naturen med floder och forsande vattenfall får du även se kyrkor och fästningar från gamla dagar, måleriska och levande småstäder och enstaka medeltidsbyar. Här finns även romerska broar och keltiska ruiner.

Beger man sig till de östliga delarna av Norra Portugal får man en känsla av att man gått tillbaka i tiden. På grund av dåliga vägförbindelser till såväl kusten som huvudstaden Lissabon ligger detta område efter övriga Portugal när det gäller lantbruk och handel. Området har kvar många kulturella traditioner från gamla dagar som har levt kvar just på grund av de dåliga förbindelserna med övriga landet. Även på det gastronomiska området gör detta sig gällande i många traditionella rätter.

Unika hideaways i Norra Portugal

Om du har lust att upptäcka Norra Portugal på en semester så har du möjlighet att bo på unika hideaways-hotell och semesterbostäder. Dessa boenden har vi på Escapeaway personligen handplockat med vikten lagd på genuinitet, charm och personlighet.

Alla våra unika hideaways i Norra Portugal kan bokas online till konkurrenskraftiga priser.

Här kan du läsa om alla våra hideaways i Norra Portugal.