Hideaways och boutique-hotell i Porto E Norte

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Porto E Norte lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Porto E Norte när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Porto E Norte vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Portugal

Läs mer om Portugal och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Portugal här

Hideaways i Porto E Norte

 • Gästrecensioner 9,0
  Porto
  9 hotell
  "Porto - livsglädjens stad", lockar med en vacker gammal stadskärna, bra vinbarer och gyllene tak. Här kan du äta långa middagar på praktfulla fiskrestauranger, flanera på de sömniga gatorna och ta en aperitif i solnedgångens milda ljus.
 • Gästrecensioner 9,7
  Pinhão
  3 hotell
  Pinhao ligger precis där Douro flyter samman med den lilla Pinhão-floden. Området är som ett mekka för vinälskare. Den charmiga lilla staden har inga egentliga sevärdheter men utgör en fin bas för att utforska de många omkringliggande vingårdar.
 • Gästrecensioner 9,2
  Peso da Régua
  2 hotell
  Peso da Régua är officiellt centrum för norra Portugals berömda portvindistrikt. Det var härifrån som man på sin tid seglade med vintunnor ner längs Dourofloden. Det skeppas inga tunnor på floden längre men staden är fortfarande helt rätt resmål ... för vinentusiaster. Läs mer
 • Gästrecensioner 8,6
  Viana do Castelo
  2 hotell
  Viana do Castelo ligger där Rio Lima mynnar ut i Atlanten. Här låg en gång i tiden utskeppningshamnen för Portugals flotta. Idag korsar många av den historiska stadens besökare bara floden för att njuta av en avkopplande dag på den långa, gyllene ... sandstranden. Läs mer
 • Amarante
  1 hotell
  Amarante har genom tiden fostrat många av Portugals mest kända konstnärer och poeter. Den vackra staden och inte minst den omkringliggande, natursköna regionen är också otroligt inspirerande och sevärd med sina andra gamla städer, quintas, vingårdar ... och slott. Läs mer
 • Caminha
  1 hotell
  Caminha i det nordligaste Portugal är lite okänt som resmål, där stadens liv utanför den absoluta högsäsongen domineras av lokalbefolkningen. Det finns massor att se och uppleva nära den gamla staden med både stränder, floder, berg och djupa ... skogar i området. Läs mer