Paketresor till Portugal

Om du är en av dem, som önskar dig en semester till Portugal utan bekymmer och problem, har du goda grunder till att nyttja Escapeaway. Med Escapeaway kan du hitta en billig paketresa till Portugal, där priset både inkluderar flyg till destinationen och hem igen, samt hotell. Om du vill, är det också möjligt att inkludera en billig hyrbil i paketet. Dessa paketresor är framförallt till dig som önskar att planera allt på en och samma gång, och som inte vill inkludera mer än en resebyrå i planeringen. Genom att boka allt i ett samlat paket, är du också täckt av Resegarantin.

Vi har ett stort urval av paketresor till Portugal. Urvalet präglas framförallt av hotell och semesterbostäder som är placerade i vackra omgivningar, som bidrar till att visa Portugal från sin bästa sida. Vi har endast valt ut hotell, som lever upp till en viss standard, och vi är därför säkra på att du får bästa möjliga upplevele på din resa till Portugal. För att göra resan så flexibel som möjligt, nyttjar vi reguljärflyg, vilket tillåter dig att resa precis när du vill, och du bestämmer dessutom hur länge du ska vara borta. Med en paketresa från Hideawyas, kan du vara säker på, att du får både flexibilitet, hög kvalitet, och möjlighet att själv välja.

Vackra Portugal är en av de varmaste och vackraste destinationerna du kan uppleva i Europa, Landet är framförallt känt för sin långa kustlinje och vackra badstränder. Portugal är dock mycket mer än bara badsemester. Här hittar du imponerande natur, som varierar allt beroende på var i landet du befinner dig. Tycker du om berg, bör du resa till den norra delen av landet, medan den södra delen bjuder på skogsområden. Kulturen är framförallt en av de saker, som gör Portugal till ett unikt land. Inne på fastlandet hittar du vackra städer, som inte har ändrats mycket de senaste hundra åren, och oavsett var du befinner dig kommer du att möta ett kök som mer stor sannolikhet ger dig en läcker kulinarisk upplevelse.

Se det spännande urvalet av resor till Portugal med Escapeaway Resor

Så hittar du en billig paketresa till Portugal

Här på Escapeaway har vi byggt en sökmotor, som tillåter dig att hitta de billigaste flyresorna och bästa hotellen genom att endast skriva in din information och dina önskemål. Om du endast önskar att din resa ska vara billig, kan du nyttja dig av vår lågpriskalender, som visar dig att när det är som billigast att resa till din önskade destination. När du reser till Portugal, kan du välja att flyga från alla större flygplatser i Sverige och Danmark. När du valt vilken flygplats du ska resa från, väljer du endast ankomstflygplatsen som ligger närmast din destination.

Vi har flyg som flyger till alla delar av Portugal. Du kan bland annat flyga till Lissabon, där du kan uppleva äkta storstadsstämning och massor av kultur. Du kan också landa i Porto, vars flygplats endast ligger 11 km från centrum av staden som är Portugals näst största stad. Väljer du att landa på Faro Algarve Lufthamn, befinner du dig inte långt från en solrik badsemester längs kusten.

Gör det enkelt för dig själv genom att samla allt i en samlad paketresa.

Läs mer om:

>> Paketresor till Algarve
>> Paketresor till Madeira

Karta över Portugal

Populära hotell i Portugal

Portugal, Lissabon-regionen, Cascais
9,3
Fantastiskt
1450 omdömen
  • Närmaste flygplats: 37 km
  • Närmaste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Algarve, Quinta do Lago
9,1
Fantastiskt
199 omdömen
  • Närmaste flygplats: 18 km
  • Avstånd till centrum: ca. 5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Algarve, Alporchinhos
9,0
Fantastiskt
753 omdömen
  • Närmaste flygplats: 59 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)