Rundresa på Madeira

Madeira är något större än Bornholm. Den är lättöverskådlig för en bilrundresa men samtidigt stor nog för att erbjuda en mängd sevärt. Det tar lite längre tid att ta sig runt ön än man först tror på grund av bergslandskapet och för att man med jämna mellanrum bara måste stanna och beundra de vackra omgivningarna. 

Om du reser till Madeira för att se och uppleva något kan det med det bestämdaste rekommenderas att du gör en bilrundresa. Då kan du utforska ön i ditt eget tempo och har friheten att uppleva det du vill när du vill. Semestern blir lite mer som du vill ha den när du själv bestämmer vart du ska köra härnäst. Du kan också göra en liten avstickare från rutten om det plötsligt skulle dyka upp något du absolut vill se innan du kör vidare. Och det är härligt att kunna vara spontan när man är på en spännande plats och vill uppleva så mycket som möjligt. 

När du åker på rundresa med oss till Madeira är alla hotell bokade hemifrån. Du kan bara koncentrera dig på att uppleva ön under tiden du kör från det ena övernattningsstället till det andra.

Unika gömställen på Madeira 

Om du har lust att uppleva Madeira på en bilrundresa har du möjlighet att boka unika gömställen - hotell och semesterboenden som vi på Escapeaway personligen handplockat. Hotell som har autencitet, charm och personlighet.

Alla våra unika gömställen på Madeira kan bokas online till konkurrenskraftiga priser.

Här kan du läsa mer om alla våra gömställen på Madeira.

>> Läs mer om bilrundresor