Lyxsemester på Madeira

Om bara det bästa är gott nog för din semester - så satsa på en lyxresa till Madeira. På den vackra ön långt ute i Atlanten kan du nämligen välja och vraka bland bra restauranger, exklusiva hotell och fantastiska utsikter. Du kan dessutom uppleva ett fantastiskt, grönt och frodigt landskap.

Lyxhotell på Madeira är i en klass för sig. Vi kan till exempel referera till ett av våra favorithotell, Quinta Mirabela i Funchal, vars utsikt, mat och betjäning är av absolut toppklass. Om du inte tror oss, tror du kanske på en av världens mest välbetalda fotbollsspelare, Christiano Ronaldo, som har bott här. Eller vad sägs om lyxhotellet Quinta do Furão, som med sin placering på öns nordkust kan skryta med en av de allra bästa utsikterna på hela Madeira. Från fönstren har du utsikt över bergen, vinodlingar och den mäktiga Atlanten. 

På grund av sitt sydliga läge, rakt utanför den marockanska kusten, erbjuder Madeira året runt ett underbart klimat som dessutom tempereras av Atlante så att det aldrig blir tryckande varmt. Därför är ön som gjord för att ägna sig åt sport på, så som golf och cykling, liksom att vandring här är spännande och inspirerande med allt från den sönderslitna kusten vid Cabo Girão till de höga topparna vid Pico de Arieiro. I huvudstaden Funchal kan man göra en svindlande tur med linbanan eller uppleva en autentisk marknad med lokala råvaror.

Vi kan erbjuda lyxresor till de mest exklusiva lyxhotellen, som vi själ handplockat och personligen känner till. Därför vågar vi också lova att maten och vinet är av toppkvalitet. Vill du själv upptäcka och utforska Madeiras kokkonst finns det mycket att sätta tänderna i. Huvudstaden Funchal erbjuder en mängd matupplevelser även för den mest kräsne gormen och på några av de bättre restaurangerna kan du stöta på en sångare som förstärker intrycket av det lokala köket.

Lyxresor till Madeira kan bokas med avgång från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, med valfri reslängd och avresedatum. Använd sökmotorn här på sidan för att hitta de billigaste flygbiljetterna, vilka du kan kombinera med ett av våra noga utvalda lyxhotell på Madeira, samt eventuell hyrbil. Genom att sätta samman din paketresa här hos oss omfattas du av Resegaranti, så du kan ge dig av på din lyxsemester med lugn i sinnet.

>> Läs även om lyxhotell i Funchal
>> Läs även om lyxresor till Algarve

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Madeira

Populära hotell på Madeira

Portugal, Centro de Portugal, Santa Cruz
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Portugal, Madeira, Funchal
  • Närmaste flygplats: 23 km
  • Närmaste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Madeira, Funchal
  • Närmaste flygplats: 23 km
  • Närmaste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)