Charterresor till Madeira

Hitta billiga paketresor till Madeira i resesökmotorn som jämför priser på resor från alla hotell och flygbolag som har resor till Madeira. Tänk på att Escapeaway inte säljer charterresor och därför inte har några egna charterflyg eller charterhotell. Däremot kan du köpa en paketresa inkl. flyg, hotell och transfer och dessutom ofta till ett lägre pris än om du reser på chartersemester, till och med på samma hotell.

Hos Escapeaway Resor säljer vi uteslutande resor till Madeira, och till alla andra destinationer också för den sakens skull, där du bor på våra noga utvalda hotell. Det innebär även att du inte kan boka några ospecificerade hotell hos Escapeaway. 

Du kan läsa mycket mer om Blomsterön Madeira i vår guide över resmålet, här skriver vi bland annat om de största sevärdheterna, om kulturlivet, historian, naturen, maten och mycket mera.

>> Läs mer om resor till resmål på Madeira 

 

Charterferie Madeira

Foto: Upplev den vackra naturen på en semester med hela familjen till Madeia

Billig sista minuten resa

Genom att söka efter en charterresa i resesökmotorn är du säker på att få ett brett urval av aktuella resor och alltid till lägsta pris. Du kan söka efter lägsta pris, avrese-datum, hotell-kategori och om du bara vill boka ditt hotell eller en komplett paketresa. Ska du resa inom den närmsta tiden och letar efter en billig charterresa så rekommenderar vi att du söker på sista minuten resor till Madeira.

Svenskarna har rest på chartersemester till Madeira i många år och många återvänder till blomster-ön år efter år. Det innebär även att många har ett stamhotell när de reser på charter till Madeira och bland de mest populära hotellen bland svenska chartergäster hittar vi Hotel Eden Mar, Dorisol hotell och semesterlägenheter och inte minst Hotel Four Views Monumental.

Karta över Madeira

Populära hotell på Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Närmaste strand: ca. 1.6 km
  • Pool
Portugal, Madeira, Canico
  • Närmaste flygplats: 11 km
  • Närmaste stad: ca. 2.5 km
  • Pool
Portugal, Madeira, Funchal
  • Närmaste flygplats: 23 km
  • Närmaste strand: ca. 1.1 km
  • Pool

Därför ska du boka en charterresa till Madeira

Madeira är ett resmål du kan återvända till gång på gång, utan att för den skull hinna med allt. Den omväxlande gröna och frodiga naturen och romantiskt anlagda amfiteatrar bjuder på en miljö som för övrigt är mycket annorlunda beroende på om du befinner dig på den norra eller södra delen av ön. De nästan 2 800 kilometerna av vattenstigar bjuder på omväxlande och spännande vandringsturer, många av dem står med på UNESCOS världsarvslista, Laurissilva (Lagerbär) skogarna, med stora bevuxna ytor hör till den lokala vegetationen och är dessutom den sista överlevande av de ursprungliga skogarna som brändes av de första bosättarna.

En resa till Madeira bjuder likaledes på enastående lokala kulinariska upplevelser, där man blandar råvaror i stor stil, med allt från fisk- till kötträtter, blandat med öns mogna grönsaker och frukter. En tur ut till Porto Santo bjuder på en av Europas bästa sandstränder med helande egenskaper, inbjudande hotell och förstklassiga golfbanor.

Madeira sätter färg med en bedårande, blommande natur året runt, ett underbart milt klimat och romantik i luften, därför har Madeira i århundraden varit en älskad pärla och ett populärt resmål (bröllopsresor) och en exilvistelse för hela Europa. Kejsare, kungar, politiker, författare och konstnärer kom till Madeira för att fly bort från den nordeuropeiska stränga vinterns plågor. Det behagliga klimatet var fördelaktigt för personer med sjukdomar som TB och hudsjukdomar, Madeira var den europeiska aristokratins kurort. En av de berömda gästerna var Storbritanniens statsminister Winston Churchill som sökte lugn och inspiration på Madeira till sin älskade hobby, nämligen att måla.

Gläd dig åt att få uppleva Madeira eller kanske till ett snart återseende - här på sidan kan du online hitta flygbiljetter, hotell och hyrbil till din nästa resa.