Paketresor till Lissabon

Hos Escapeaway kan du hitta en billig paketresa till Portugal, som passar just dina behov och önskemål, när det kommer till din semester. I en sådan paketresa är allt inkluderat, det vill säga, flyg tur och retur till destinationen, samt hotell och eventuell hyrbil, vilket gör det till en enkel lösning. Paketresor är den ultimata lösningen för dig som vill att allt ska vara planerat hemifrån, så att du får mest möjliga tid att uppleva staden, och slappna av i ditt eget tempo.

Vi har ett stort urval av billiga paketresor till Lissabon, och det betyder att du kan hitta just den perfekta resan som matchar dina önskemål. Vi har handplockat en rad hotell, som alla ligger i några av Lissabons trevligaste och mest unika områden, så att du får med dig hela upplevelsen under din vistelse. Dessutom ger vid dig flexibilitet, efter som vi använder reguljärflyg till resan, vilket gör att du kan välja att resa precis när du vill - och hur länge du vill.

Lissabon är Portugals huvudstad, och är en av de vackraste städerna du kan besöka i södra Europa - och därför är staden väl värd ett besök. Staden har allt, du kan föreställa dig. Läcker mat, som är en upplevelse i sig själv, kulturella och historiska sevärdheter, varma temperaturer hela året runt och riktigt goda shoppingmöjligheter. Du får hela storstadspaketet när du reser till Lissabon, och du kan nästan vara säker på, att det inte kommer att vara sista gången det kommer stå Lissabon på din flygbiljett. Den vackra staden och alla dess upplevelser kommer att locka dig, och det är omöjligt att uppleva allt på en och samma dag.

Se det spännande urvalet av resor till Lissabon i Portugal med Escapeaway Resor

Så hittar du en billig paketresa

För att hitta din paketresa, använder du dig av sökmotorn som vi på Hideawys har byggt till vår hemsida. Det enda du behöver göra, är att skriva in diverse upplysningar och önskemål, och trycka på sök, så hittar vi de lägsta priserna och möjligheterna på både flyg och boende. Om ditt enda krav är att resan ska vara så billig som möjligt, kan du använda dig av vår lågpriskalender, som guidar dig till när det är billigast att resa till Lissabon.

Om du väljer att åka till Lissabon, har du möjlighet för att resa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. När du flyger till Lissabon, landar du på Lissabon Humberto Delgado flygplatas, som endast ligger sju kilometer från huvudstadens centrum. Det är därför enkelt att ta dig fram och tillbaka, när du ankommer och ska hem till Sverige igen. Du kan ta buss, taxi, eller en hyrbil för att komma fram till ditt boende. Bilhyra kan som sagt arrangeras i förväg, och därmed inkluderas i paketresan.

>> Läs mer om lyxhotell i Lissabon
>> Läs mer om luxresor till Portugal

Karta över Lissabon

Populära hotell i Lissabon

Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,0
Fantastiskt
1444 omdömen
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,2
Fantastiskt
1670 omdömen
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
Portugal, Lissabon-regionen, Lissabon
9,3
Fantastiskt
1969 omdömen
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi