Flygsemester till Portugal

Det milda klimatet, de tusentals soltimmarna och omkring 850 kilometer strand gör Portugal till den optimala semesterdestinationen för alla som både vill njuta av utomhuslivet och få kulturupplevelser. Portugal ligger så nära Sverige att flygresan går snabbt och lätt. Samtidigt ligger landet så långt söderut i Europa att det bjuder på fantastiska viner, behagligt väder och inte minst en ovanligt vacker natur.

Portugal är en välfylld bägare av intressanta upplevelser för alla. Utöver alla sport- och fritidsaktiviteter har landet även ett utsökt kök, goda viner och en charmerande gästfrihet. På mindre än fyra timmar har du rest från den grå vardagen i Sverige till vackra  slott från 1700-talet, fantastiska landskap och mysiga medeltidsstäder. Från Algarves stränder till Douro-dalen i norra Portugal och från Lissabons pulserande nattliv till Alentejos öde slätter kommer du säkert hitta dina drömmars resmål.

Våra hideaways i Portugal ligger i vackra omgivningar och låter dig uppleva det lokala folklivet. Oavsett om du vill spela golf, utforska de portugisiska kulturskatterna eller slappa på stranden så kan du på en flygsemester till Portugal få just det du söker. Unna dig själv en underbar flygsemester till Portugal.

Se alla resor med flyg till Portugal