Fly & drive i Portugal

Med sina vitt skilda landskap, provinser, kulinariska regioner och städer är det nästan synd att endast besöka en plats när du reser till Portugal. Därför är landet också en nästintill idealisk destination för en fly & drive semester. Boka din bilsemester i Portugal med Escapeaway idag!

Vi rekommenderar att du flyger till Portugal, och sedan sadlar om till en hyrbil innan turen går vidare till de platser du allra helst vill besöka. På Escapeaway kan vi skräddarsy en bilsemester helt efter dina önskemål. Starta din fly & drive med att hämta ut hyrbilen på flygplatsen i Lissabon och tillbringa första natten i denna vackra huvudstad. Läs eventuellt mer på vår sida om storstadssemester i Lissabon.

Därefter kan du besöka de spännande små städerna Sintra och Cascais på kusten, innan turen går vidare till en äventyrliga provinsen Alenntejo. Här kan du dra ner hastigheten och köra igenom olivmarkerna och de vackra landsorterna, innan det är tid till besöka kusten i Algarve där långa vita sandstränder och obligatoriska avslappnande dagar väntar på dig innan turen går tillbaka till Lissabon. Eller så kan du välja en one-way bilhyra och flyga tillbaka från den internationella flygplatsen Faro Algarvekusten.

Vi har massor av förslag till alternativa rutter på din fly & drive semester, om du exempelvis hellre vill spendera semestern i bergen eller i städerna. Det vi tycker näst bäst om, förutom att själva åka på semester, är att dela med oss av de platser vi har besökt och bott på när vi kommer hem. På Escapeaway kan vi hjälpa till med allt från flygbiljetter till hotell och hyrbil, så det enda du behöver göra är att drömma dig bort.

Boka en billig bilsemester i Portugal med Escapeaway

Skriv in dina önskade resedatum i sökmotorn här på sidan så hittar du snabbt de bästa priserna på handplockade hotell med fina recensioner till din bilsemester i Portugal. Komplettera med flygbiljett och hyrbil där du kan välja mellan avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö och flygplatsen i Köpenhamn. Sedan söker vi efter de billigaste flygbiljetterna från alla flygbolag - även lågprisbolagen - och kombinerar dem med en bra hyrbil, allt säkras av resegaranti och ordnas redan hemifrån. Trevlig resa!

>> Läs även om bilsemester i Algarve här
>> Här kan du läsa om bilsemester på Madeira