Hideaways och boutique-hotell på Azorerna

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell på Azorerna lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell på Azorerna när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway på Azorerna vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Portugal

Läs mer om Portugal och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Portugal här

Hideaways på Azorerna

 • Gästrecensioner 8,5
  São Miguel
  7 hotell
  São Miguel, Azorernas största ö, är det perfekta resmålet i ögruppen om du söker en semester med både kulturella upplevelser och enastående natur. Här väntar dig massor av äventyr med allt från djuphavsdykning och valsafari till gyllene sandstränder ... och varma källor. Läs mer
 • Pico
  2 hotell
  Ilha do Pico är den näst största ön i Azorerna och har sitt namn efter Ponta do Pico som är Portugals högsta berg och öns kännetecken. Ön är känd för sin vackra natur, goda viner, fina vandringsmöjligheter och praktfulla fiskrestauranger.
 • Corvo må vara en av de minsta och nordligaste av de nio vulkaniska öarna som utgör Azorerna. Men en resa till denna lilla, avlägset belägna ö bjuder trots det på stora upplevelser. Här kan du till exempel vandra upp till en av öns största vulkankratrar.
 • Faial är känd som "Den blå ön" på grund av de många blå hortensiorna som blommar här på sommaren. På den lilla frodiga ön väntar dig många oförglömliga naturupplevelser med vandringsturer genom vulkaniska landskap och storslagna utsikter över ... havet mot grannöarna. Läs mer
 • Flores är Azorernas västligaste ö och en av de vackraste med frodiga berg, brusande vattenfall, spegelblanka sjöar och inte minst blommor som fyller den lilla ön med färger. Den outforskade naturen på Flores är perfekt för både aktiv semester ... eller ren avkoppling. Läs mer
 • Graciosa blev först officiellt erkänd som en av Kanarieöarna år 2018 och är den mest fridfulla av de totalt 8 öarna. La Graciosa består av en nationalpark, outforskade stränder med kristallklart vatten och inte en enda asfalterad väg! Perfekt ... för en avkopplad semester. Läs mer