Familjesemester på Azorerna


Azorerna är ett fantastiskt resmål för en semester med hela familjen. Boka en familjesemester på Azorerna i dag och bli täckt av resegaranti när du bokar flygbiljett och hotell tillsammans.

På Azorerna får man ibland känslan av att tiden stått stilla i några årtionden. Här är lugnt och avkopplande och en genuin charm och närhet till tingen, så det är inte stället för unga som vill på partysemester - så dem möter man inte här.

Det är däremot ett idealiskt ställe för en familjesemester där man kan koppla av tillsammans och njuta av solen och värmen. Samtidigt kan man vara aktiva tillsammans på vandrings- och cykelturer eller varför inte ridturer. Man kan även spela tennis och golf, dyka, snorkla, ge sig ut på båtturer och mycket annat.  

I badorten Vila Franca på São Miguels sydkust finns ett vattenland med flera swimmingpooler och vattenrutschkanor. Det kommer säkert vara en hit bland barnen. En tur ut för att simma med delfiner eller en val- och delfinsafari kommer att bli en minnesvärd upplevelse både för stora och små. När man åker ut för att se leksugna delfiner och stora valar så gör man det som regel i en öppen motordriven gummibåt så att man kan komma nära både vattnet och djuren.

På São Miguel finns det gott om möjligheter till att utforska grottor och hålor. Det är helt klart något barnen kommer tycka om.

Familjesemester på Azorerna är ett bra val då det är lätt att resa med barn på Azorerna. Lokalbefolkningen är mycket vänlig och barnkär varför barn är särskilt välkomna.

Du kan läsa mycket mer om alla resor till Azorerna med Escapeaway eller vart och ett av hotellen eller semesterbostäderna i nedanstående översikt. Om du har frågor angående våra resor eller vill ha goda råd för att kunna välja rätt hotell för din familjesemester så är du alltid välkommen att kontakta oss.

>> Se det stora urvalet av resor till Azorerna här

>> Läs mer om Escapeaway familjesemester här

>> Läs mer om familjesemester