• Portugal, Madeira, Calheta
  9,1
  Fantastiskt
  1503 omdömen
  Ett trevligt All Inclusive-hotell med tillgång till en gyllene strand och flera aktivitetsmöjligheter och underhållning för både barn och vuxna. Slappna av vid poolen eller i spa:et medan barnen leker i barnklubben. Ät gott på en av flera restauranger.
 • Portugal, Algarve, Lagos
  9,6
  Fantastiskt
  1729 omdömen
  Elegant och modernt hotell beläget med utsikt över stranden Meia Praia och den blå Atlanten. Här bor du i vackra omgivningar och på promenadavstånd till stranden.
 • Portugal, Madeira, Funchal
  9,4
  Fantastiskt
  1443 omdömen
  Ett All Inclusive-hotell med havet som närmsta granne. Bo med utsikt över Atlanten och njut av de moderna faciliteterna till både stora och små. Här har du tillgång till spa, motionsrum, flera restauranger och barer. En kort biltur tar dig in till Funchal.
 • Portugal, Madeira, Santa Cruz
  8,6
  Mycket bra
  1576 omdömen
  Ett stort och välkomnande hotell på Madeiras östra kust, endast 15 minuter från centrala Funchal och med närhet till flera vackra naturstigar. Njut av en stor pool samt spa och gym. Här finns två olika restauranger att välja emellan.
 • Portugal, Centro de Portugal, Sertã
  9,5
  Fantastiskt
  427 omdömen
  Upplev en del av det traditionella Portugal, på en resa till landets centrala delar. Här får du både historia, gastronomi, natur och ett vänligt bemötande från lokalbefolkningen. Och mitt i allt detta ligger Convento da Sertã.
 • Portugal, Algarve, Tavira
  8,9
  Mycket bra
  3447 omdömen
  På detta hotell, mer inriktat för dig som vuxen,) bor du med promenadavstånd till restauranger och butiker. Hotellet har två restauranger och en pool. Du kan träna i motionsrummet eller slappna av med en drink i handen.