Paketresor till Algarve

Boka en paketresa till Algarvekusten med Escapeaway. Du kan fritt välja avresedatum och reslängd och du är skyddad av resegarantin när du reser.

Med sina ljusblå laguner och kritvita sandstränder är Algarve ett perfekt resmål för en fin solskenssemester. Men Algarave är mer än så; Algarve är också idylliska fiskelägen, små stämningsfulla restauranger och besök i gamla medeltidsstäder.

Om du vill vara säker på att få uppleva mest möjligast, kan det vara bra idé att titta närmare på Escapeaway paketlösningar där både flyg och hotell ingår. Paketresorna kan skräddarsys helt efter kundens önskemål. Du kan välja fritt mellan handplockade hotell och pensionat av högsta standard. Därutöver ska ni bara välja hur många dagar ni vill tillbringa på varmare breddgrader på Portugals sydkust. Escapeaway garanterar att ni flyger direkt till flygplatsen på Algarves största stad Faro.

De vackra hideaways ligger sällan mitt i turistområdena. Därför kan vi som en del av paketresan ombesörja att ni får transport mellan flygplatsen och hotellet. Önskar ni en hyrbil kan den också ingå som en del av paketresan. En bil underlättar också möjligheterna att se alla de pärlor som finns på Algarvekusten. På fyra hjul kan ni gå på jakt efter många "hemliga" sandstränder som finns mellan klipporna hela vägen längst kusten eller besöka medeltidsstaden Lagos där ni kan handla fisk och grönsaker på marknaden och äta på en av stadens traditionella fiskrestauranger. 

Se det stora urvalet av resor till Algarve med Escapeaway Resor

Resa inkl flyg, hotell och hyrbil

På Escapeaway menar vi att du som gäst ska få största möjliga frihet att sätta samman en resa som passar dina behov. Därför kan du välja om du "bara" vill boka boendet och själv ombesörja flygresan eller boka en paketresa med flyg, hotell och eventuellt hyrbil. Fördelen med att boka en paketresa till Algarvekusten i Portugal förutom att de är enkelt är att du naturligtvis är skyddad av Resegarantin och har oss som resebyrå bakom dig om det mot förmodan skulle uppstå problem under resan. Hos Escapeaway har vi prisgaranti på resor till Algarve och alla andra resmål när du bokar ett paket - så du kan vara säker på att få det billigaste priset.

Du kan flyga till Algarve från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, direkt eller med en mellanlandning, till flygplatsen i Faro. Paketresor till Algarve kan också - utöver flyg och hotell - också innefatta en hyrbil, vilket vi alltid rekommenderar, så att du fritt kan ta dig runt och själv bestämma tempot på semestern.

>> Läs mer om resegarantin och trygghet när du resa
>> Läs mer om våra billiga paketresor här

Karta över Algarve

Populära hotell i Algarve

Portugal, Algarve, Albufeira
9,1
Fantastiskt
2252 omdömen
  • Närmaste flygplats: 37 km
  • Närmaste strand: ca. 400 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Algarve, Praia da Luz
9,0
Fantastiskt
678 omdömen
  • Närmaste flygplats: 94 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Portugal, Algarve, Praia da Luz
8,6
Mycket bra
851 omdömen
  • Närmaste flygplats: 92 km
  • Närmaste strand: ca. 1 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)